K3 Pina Colada Weekend brengt de zomer naar Plopsa Coo

Gepubliceerd op 30/07/2017 om 19:58

Dit weekend is het op en top zomer in Plopsa Coo. Om hun nieuwste single Pina Colada extra in de verf te zetten, kwam K3 naar het park om de bezoekers te entertainen.

Gisteren en vandaag stond Plopsa Coo volledig in het teken van K3. Hanne, Klaasje en Marthe zakten speciaal voor het K3 Pina Colada Weekend af naar het Plopsa-park, waar ze werden opgewacht door enkele honderden bezoekers.

Alle aanwezigen werden dan ook getrakteerd op twee optredens van K3. En alsof dat nog niet genoeg was, mochten alle kinderen na afloop even het podium op om een ijsje te gaan afhalen bij Hanne, Klaasje en Marthe zelf.

Tijdens een Pina Colada Weekend kan de cocktail zelf uiteraard niet ontbreken. Speciaal voor het evenement kon je in een zomers kraampje vlakbij het podium terecht voor een verfrissende Pina Colada.

Het K3 Pina Colada Weekend kon je gisteren en vandaag exclusief beleven in Plopsa Coo. Later dit jaar komen de meisjes wel nog naar Plopsaland De Panne (weekends van 2 september tot 1 oktober), Plopsa Indoor Hasselt (7 en 8 oktober) en Plopsa Indoor Coevorden (14 en 15 oktober) voor de K3 Weekends.

Nieuw in het park

Algemeen

Splash

Foto's

Gerelateerd nieuws

Nieuwe attractie Plopsa Coo in het teken van dino’s

1 maart 2015

Plopsa presenteert een zomer vol shows en events

14 juli 2017

ROX nu ook in Plopsa Coo te vinden

15 augustus 2014

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020