K3 verovert opnieuw Plopsa Indoor Coevorden

Gepubliceerd op 28/05/2015 om 15:10

Op zaterdag 30 en zondag 31 mei geeft K3 een spetterende liveshow in Plopsa Indoor Coevorden. Ook vorig jaar stonden de drie zangeressen er op het podium.

Na hun succesvolle doortocht in Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt de afgelopen weken, brengen Karen, Kristel en Josje op zaterdag 30 en zondag 31 mei een bezoekje aan Plopsa Indoor Coevorden. Ze zingen samen met alle Plopsa-fans hun bekendste liedjes tijdens een swingende liveshow.

Josje, Karen en Kristel van K3:
Het is erg bijzonder om op te treden in zo’n unieke setting. We traden al enkele keren op in Plopsa Indoor Coevorden, maar het blijft een speciale gebeurtenis. We kijken er dan ook erg naar uit om er dit weekend opnieuw een onvergetelijk feest van te maken!


K3 in Plopsaland De Panne eerder dit jaar

De liveshow van K3 is inbegrepen in de toegangsprijs van een dagje plezier. Tickets kunnen gekocht worden via de webshop van Plopsa op plopsa.nl. Een ticket geeft toegang tot meer dan vijfentwintig indoor- en outdoor attracties én het optreden van K3 omstreeks 15u. Daarnaast is er ook nog de dagelijkse Bumba Magico Show.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Eigen abonnementen voor Plopsa Indoor Coevorden en Holiday Park

9 december 2012

Wickie de viking bereikt nu ook Plopsa Indoor Coevorden

2 juni 2013

Sinterklaas brengt een bezoekje aan de Plopsa-parken

7 november 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020