K3 verovert opnieuw Plopsa Indoor Coevorden

Gepubliceerd op 28/05/2015 om 15:10

Op zaterdag 30 en zondag 31 mei geeft K3 een spetterende liveshow in Plopsa Indoor Coevorden. Ook vorig jaar stonden de drie zangeressen er op het podium.

Na hun succesvolle doortocht in Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt de afgelopen weken, brengen Karen, Kristel en Josje op zaterdag 30 en zondag 31 mei een bezoekje aan Plopsa Indoor Coevorden. Ze zingen samen met alle Plopsa-fans hun bekendste liedjes tijdens een swingende liveshow.

Josje, Karen en Kristel van K3:
Het is erg bijzonder om op te treden in zo’n unieke setting. We traden al enkele keren op in Plopsa Indoor Coevorden, maar het blijft een speciale gebeurtenis. We kijken er dan ook erg naar uit om er dit weekend opnieuw een onvergetelijk feest van te maken!


K3 in Plopsaland De Panne eerder dit jaar

De liveshow van K3 is inbegrepen in de toegangsprijs van een dagje plezier. Tickets kunnen gekocht worden via de webshop van Plopsa op plopsa.nl. Een ticket geeft toegang tot meer dan vijfentwintig indoor- en outdoor attracties én het optreden van K3 omstreeks 15u. Daarnaast is er ook nog de dagelijkse Bumba Magico Show.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Plopsa FunCard Geschenkdoosjes in het nieuw

1 augustus 2016

Beeld Kabouter Plop gestolen in Coevorden

5 april 2010

2018 wordt jaar vol nieuwe evenementen in de Plopsa-parken

1 januari 2018

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020