K3 zet Plopsa Indoor Hasselt op z’n kop!

Gepubliceerd op 26/04/2014 om 20:45

Dit weekend staat Plopsa Indoor Hasselt op z’n kop! Het park ontvangt vandaag en morgen namelijk Karen, Kristel en Josje van K3 voor een spetterend optreden! Heel wat bezoekers woonden het optreden bij en konden de hele dag genieten van de attracties.

Vandaag zakten duizenden mensen af naar Plopsa Indoor Hasselt om er samen te genieten van een optreden van K3. Karen, Kristel en Josje brachten 8 nummers, waaronder Eyo, MaMa Sé en Loko Lé. Na het aanhoudende succes van de K3 Weekends in Plopsaland De Panne, is dit weekend ook Plopsa Indoor Hasselt aan de beurt. Volgend weekend geeft K3 ook een optreden in Plopsa Indoor Coevorden.

In het park stond ook een speciale K3-stand met allerlei spulletjes van de meidengroep. Voor de gelegenheid werd ook De K3-zweefmolen in een hogere positie gezet, waardoor er ook daar bezoekers konden zitten en staan. Om veiligheidsredenen zijn ook de banken voor het Theater weggehaald. Deze zullen vanaf maandag weer op hun plaats staan.

Ook morgen geeft K3 het beste van zichzelf in Plopsa Indoor Hasselt. Volgend weekend kan je de meisjes vinden in Plopsa Indoor Coevorden.

Foto’s

    

    

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Hasselt krijgt Sinterklaas op bezoek

18 november 2014

K3 dit weekend te zien in Plopsa Indoor Hasselt

6 mei 2015

‘Ketnet carnaval’ in Plopsa Indoor Hasselt

11 februari 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020