Komend weekend zullen Kaatje, Kamiel en Viktor hun eigen zone in Plopsaland De Panne feestelijk komen openen. Tijdens het Pinksterweekend (18, 19 en 20 mei) wordt de zone met twee attracties, een winkeltje en een snackpuntje geopend."> Komend weekend zullen Kaatje, Kamiel en Viktor hun eigen zone in Plopsaland De Panne feestelijk komen openen. Tijdens het Pinksterweekend (18, 19 en 20 mei) wordt de zone met twee attracties, een winkeltje en een snackpuntje geopend."> Komend weekend zullen Kaatje, Kamiel en Viktor hun eigen zone in Plopsaland De Panne feestelijk komen openen. Tijdens het Pinksterweekend (18, 19 en 20 mei) wordt de zone met twee attracties, een winkeltje en een snackpuntje geopend.">

Kaatje opent haar eigen zone in Plopsaland De Panne!

Gepubliceerd op 15/05/2013 om 12:42

Komend weekend zullen Kaatje, Kamiel en Viktor hun eigen zone in Plopsaland De Panne feestelijk komen openen. Tijdens het Pinksterweekend (18, 19 en 20 mei) wordt de zone met twee attracties, een winkeltje en een snackpuntje geopend.

Tijdens het verlengde weekend is er iedere dag een meet and greet in de zone en een optreden van de vernieuwde KetnetBand met Veronique, Charlotte, Sien en Thomas.

Schuddebollepats met Kaatje, Kamiel en Viktor!
De gloednieuwe Kaatje-zone zal tijdens het Pinksterweekend officieel geopend worden door niemand minder dan Kaatje zelf. In de zone vind je een rustige bootvaart (Kaatje zoekt eendje) en een supersnelle achtbaan (Viktors race) waarin Viktor je aan een supersnel tempo alle planeten van het universum laat zien.

Op het plein in de zone is er ook een meet and greet punt, een winkel (Kaatje) en een horecapuntje (Frits en Frats). Er staat ook nog een groot beeld van Kaatje, Kamiel en Viktor.

KetnetBand
18 mei belooft een speciale dag te worden voor de tien jaar jonge KetnetBand, want op die dag maken Charlotte Leysen, Sien Wynants en Thomas Van Goethem hun debuut als KetnetBand-lid. Maar daar blijft het niet bij. Anick en Tom (die al sinds 2007 bij de KetnetBand zingen) nemen die dag ook afscheid van de band.

Gerelateerd nieuws

Twee reusachtige palmbomen geplant in Plopsaland De Panne

6 september 2017

Piet Piraat en Berend Brokkenpap kozen de beste pompoensoep

30 oktober 2014

Plannen vakantiepark Plopsaland De Panne onthullen nieuwe details

22 januari 2019

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020