Kaatje viert carnaval in Plopsa Indoor Hasselt!

Gepubliceerd op 06/03/2014 om 21:54

Nog tot en met morgen kan je in Plopsa Indoor Hasselt terecht voor Ketnet carnaval! Voor de achtste keer op rij zakken Kaatje, Kamiel en Viktor tijdens de krokusvakantie af naar het Hasseltse indoorpark.

Al sinds maandag wordt er in Plopsa Indoor Hasselt dagelijks uitbundig carnaval gevierd! Samen met Kaatje, Kamiel en Viktor kunnen de bezoekers nog tot en met morgen terecht in het park voor een stevige portie carnavalsplezier. Op het programma staan onder andere een Kaatje-show, meet and greet en een confettidans op het Dorpsplein.

Kaatje-show
Tijdens de leuke Kaatje-show toonden Kaatje, Kamiel en Viktor hun beste kunstjes. Naast het hele circusgebeuren was er ook nog heel wat tijd om te zingen en te dansen op de gekende Kaatje-liedjes. Wie verkleed kwam, maakte kans om samen met de Ketnet-figuren én Bumba en Bumbalu op het podium te zingen en te dansen! Een ervaring die de kinderen nooit meer zullen vergeten…

Na de Kaatje-show was het tijd voor een leuk feestje mét confetti op het Dorpsplein. Bovendien konden de kinderen (en de mama en papa) op de foto met Kaatje en Viktor. De kinderen kregen ook nog een leuk aandenken mee naar huis: een masker van Kaatje en Viktor.

Nieuwtjes
Sinds kort is de nieuwe parkfolder van Plopsa Indoor Hasselt beschikbaar aan de ingang van het park. Héél binnenkort ontdek je hem op onze site!

Foto’s

    

    

    

Gerelateerd nieuws

Vier Kerst met een bezoek aan de Plopsa-parken!

23 december 2016

Plopsa-parken ontvangen meer dan 100.000 bezoekers tijdens kerstvakantie

4 januari 2014

Extra voordeel met Plopsa-abonnement deze zomer

12 juni 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020