Kaatje zorgt voor nieuw bezoekersrecord Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 09/06/2014 om 12:09

De zomerse temperaturen tijdens het voorbije pinksterweekend lokten heel wat bezoekers naar de Plopsaland De Panne. Het pretpark noteert een stijging van 53 procent in vergelijking met vorig jaar. Een absoluut record!

Dit weekend genoten meer dan 31.600 bezoekers van een dagje Plopsa-plezier in De Panne. Dat is een stijging van 53 procent in vergelijking met het pinksterweekend van 2013. Hiermee verbreekt Plopsaland De Panne haar record van 2010. Door de grote drukte en voor het comfort van de bezoekers, was het park gisteren uitzonderlijk geopend tot 20u.

Wim Wauters, parkmanager:
Het zomerseizoen van Plopsaland De Panne is heel goed van start gegaan. Na de schitterende paasvakantie, zorgt nu ook het pinksterweekend voor een record. Het mooie weer was een bijkomende troef om Plopsaland te bezoeken. We zijn uiterst tevreden met deze opkomst.


Kaatje en Viktor ontvingen de bezoekers in De wereld van Kaatje (foto: Plopsa)

Kaatje, Kamiel en Viktor legden het voorbije pinksterweekend hun fans in de watten. Iedere dag werden ze getrakteerd op een spetterende liveshow, Meet & Greets en een discoparty in hun themazone De Wereld van Kaatje. Daarnaast genoten bezoekers van meer dan 50 spannende attracties en de Maya Show.

Gerelateerd nieuws

Plopsa tevreden na wisselvallige zomer

30 augustus 2017

Houten achtbaan Plopsaland krijgt Heidi-thema

30 maart 2015

Belle Perez en 2Empress op Nacht van de Abonnees

10 juni 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020