Kabouter Klus viert carnaval in Plopsa Indoor Coevorden

Gepubliceerd op 13/02/2015 om 16:16

Plopsa Indoor Coevorden viert twee weken carnaval. Van 14 tot 28 februari zet de enige echte Kabouter Klus het themapark op stelten met een knettergekke liveshow.

Ook dit jaar wordt Plopsa Indoor Coevorden ondergedompeld in ware carnavalsfeer. De hele carnavalsperiode kan iedereen er terecht voor een onvergetelijk feest. Toeters, slingers en ballonnen worden uit de kast gehaald en bezoekers worden dagelijks getrakteerd op leuke verrassingen. Zo zet Kabouter Klus, bekend van de Nederlandse televisie, het indoorpark op z’n kop met een wervelende liveshow. Hierbij neemt hij iedereen mee op avontuur en zingt hij zijn bekendste liedjes. Daarnaast zijn ook Bumba en Bumbalu van de partij met een betoverende show. Vervolgens nodigen ze iedereen uit om samen met de andere Plopsa-vriendjes te dansen in een kleurrijke confettiregen.


(foto: Plopsa)

Overal ter wereld wordt er uitbundig carnaval gevierd. In Plopsa Indoor Coevorden is dat natuurlijk niet anders. Harold De Vries, parkmanager van Plopsa Indoor Coevorden, roept de bezoekers alvast op op hun leukste carnavalskostuum, toeters en feestneuzen boven te halen. “Wij zijn er alvast klaar voor!”, voegt hij eraan toe.

Het volledige programma kan je raadplegen op plopsa.nl.

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Coevorden trakteert opnieuw: gratis toegang voor 5-jarigen

2 juli 2015

Plopsa Indoor Coevorden viert carnaval met Bobo tijdens de voorjaarsvakantie

17 januari 2014

K3 huldigt Koning Willem-Alexanderplein officieel in

27 april 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020