Kabouter Klus voor 2.500ste keer op een Plopsa-podium

Gepubliceerd op 24/12/2017 om 15:45

Zaterdag stond Aimé Anthoni, beter bekend als Kabouter Klus, voor de 2.500ste keer op het podium van een Plopsa-park. Hij werd daarvoor in de bloemetjes gezet in Plopsa Indoor Hasselt.

Op zaterdag 23 december 2017, de eerste dag van de kerstvakantie, vierde Plopsa een nieuwe mijlpaal in haar geschiedenis. Aimé Anthoni, de acteur die al 20 jaar lang in de huid van Kabouter Klus kruipt, trad voor de 2.500ste keer op in één van de Plopsa-parken. Het was de Klus-kerstshow in Plopsa Indoor Hasselt die de teller op dat getal bracht.

Deze unieke gebeurtenis werd op feestelijke wijze gevierd in Plopsa Indoor Hasselt door Aimé na zijn optreden nietsvermoedend terug op het podium te roepen. Daar werd hij verrast met een cadeaupakket en in de bloemetjes gezet voor alle mooie momenten van de afgelopen jaren. Een filmpje van het moment is te vinden op YouTube.

Aimé Anthoni, acteur Kabouter Klus:
Wat een enorme verrassing! Ik heb hier gedurende de afgelopen 12 jaar al zoveel optredens gegeven en lachende gezichten gezien… Plopsa Indoor Hasselt is zonder twijfel mijn favoriete park!

Kabouter Klus staat niet alleen op podia in de Plopsa-parken, want in november 2016 reisde Aimé met een Plopsa-delegatie naar Orlando (Florida) voor de Attractions Expo van IAAPA. Daar trad hij op als Klus tijdens een presentatie van Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof.

Nog de hele kerstvakantie lang staat Aimé als Kabouter Klus op het podium van Plopsa Indoor Hasselt in het kader van Kerst met Klus. Bovendien is het indoorpark ook op 25 december en 1 januari geopend. Ook dan staat er een optreden van Kabouter Klus op het programma.

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Sinterklaas brengt een bezoekje aan de Plopsa-parken

7 november 2013

Vier ‘Ketnet carnaval’ met Kaatje, Kamiel en Viktor in Plopsa Indoor Hasselt!

7 februari 2013

K3 dit weekend te zien in Plopsa Indoor Hasselt

6 mei 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020