Dit weekend vieren Kabouter Plop, Lui, Klus en Kwebbel de verjaardag van Plop. Dat gebeurt met de nodige festiviteiten en een show in Plopsaland De Panne. In de loop van de avond volgt er meer tekst en foto's."> Dit weekend vieren Kabouter Plop, Lui, Klus en Kwebbel de verjaardag van Plop. Dat gebeurt met de nodige festiviteiten en een show in Plopsaland De Panne. In de loop van de avond volgt er meer tekst en foto's."> Dit weekend vieren Kabouter Plop, Lui, Klus en Kwebbel de verjaardag van Plop. Dat gebeurt met de nodige festiviteiten en een show in Plopsaland De Panne. In de loop van de avond volgt er meer tekst en foto's.">

Kabouter Plop viert verjaardag in Plopsaland

Gepubliceerd op 12/10/2013 om 17:18

Dit weekend vieren Kabouter Plop, Lui, Klus en Kwebbel de verjaardag van Plop. Dat gebeurt met de nodige festiviteiten en een show in Plopsaland De Panne.

Kabouter Plop is weer een jaartje ouder geworden. Maar dat laat hij niet aan z’n hart komen, want samen met zijn beste vrienden Lui, Klus en Kwebbel zakt hij dit weekend af naar Plopsaland De Panne. Gedurende dit weekend staat er onder andere een superleuke verjaardagsshow op het programma. In de show zitten de populairste liedjes en dansjes van de kabouters verwerkt.

Plopsaqua

Op de werf van het subtropische zwemparadijs Plopsaqua is afgelopen week niet stilgezeten. Na de eerste graafwerken, is men ook begonnen met een weg van de De Pannelaan naar de achterkant van het Plopsa-theater. Vermoedelijk zal deze weg gebruikt worden voor decorstukken en de artiesten.

Nieuw in het park

Dorpsplein

Kermisplein

Foto's

Gerelateerd nieuws

Laurence Langen gekroond tot Miss België 2014

11 januari 2014

Foto-update uit Plopsaland De Panne (5 augustus 2016)

5 augustus 2016

Goedkopere Winter Plopsaland-tickets bij DreamLand

18 december 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020