Karen, Kristel en Josje nemen afscheid van K3

Gepubliceerd op 18/03/2015 om 15:18

Het is het nieuws van de dag: het afscheid van K3. Tijdens een persconferentie deze namiddag maakten Karen, Kristel en Josje bekend dat ze stoppen bij K3 en de fakkel doorgeven aan drie nieuwe zangeressen.

Het Laatste Nieuws pakte deze ochtend uit met het nieuws dat K3 stopt. Het nieuws werd deze namiddag deels bevestigd tijdens een persconferentie in de gebouwen van Studio 100 in Schelle. Karen, Kristel en Josje nemen later dit jaar afscheid van K3. Maar dat betekent niet het einde van de populaire meidengroep.

De muziekgroep blijft bestaan, maar zal er heel anders gaan uitzien. Dit najaar zal er op VTM een zoektocht onder de naam K3 Zoekt K3 gestart worden naar drie nieuwe gezichten voor K3. Alle Vlaamse en Nederlandse meisjes die zich geroepen voelen om deel uit te maken van de nieuwe K3, kunnen zich inschrijven via de website van Studio 100. De enige voorwaarden zijn dat je er helemaal voor wil gaan en graag met kinderen werkt.


foto: Plopsa

Karen Damen, K3-zangeres sinds 1998:
Na lange en intense gesprekken hebben we besloten om de fakkel door te geven aan drie nieuwe meisjes, nu dat op een hoogtepunt kan.

Het einde voor Karen, Kristel en Josje is nog niet meteen aangebroken. Ze treden de komende maanden nog veel op, onder andere in de Plopsa-parken en brengen nog een nieuwe single uit. De opnames voor het nieuwe programma starten in juni, waarna ze tot het voorjaar van 2016 op tournee gaan met de nieuwe K3’tjes en ze de fakkel aan hen zullen doorgeven.

bron: Het Laatste Nieuws

Gerelateerd nieuws

Samson en Gert in de bloemen gezet tijdens 1000ste Kerstshow

29 december 2014

ROX en Mega Mindy dit najaar in één film

11 mei 2015

K3 komt naar Plopsa Coo voor Pina Colada Weekend

9 juni 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020