Kerst met Ketnet in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 29/12/2013 om 23:14

Afgelopen donderdag werd de aftrap gegeven van de tweede editie van Ketnet Kerst in Winter Plopsaland. Net zoals vorig jaar staat er, naast de extra animatie, ook een leuke Ketnet Kerstshow op het programma. Het vuurwerk sloot iedere dag af.

Morgen zakken wrapster Charlotte en Pieter, de winnaar van Wie wordt Junior 2013?, voor de laatste keer deze kerstvakantie af naar Plopsaland De Panne. Ze bouwen er een groots kerstfeest met veel attracties, een leuke sfeer, een toffe show en een prachtig vuurwerk. Hét recept van Ketnet Kerst in Winter Plopsaland.

Ketnet Kerstshow

De Ketnet Kerstshow is gevuld met dansacts van de kerstvrouwtjes en spelletjes, waarbij ook de personen in de zaal kunnen deelnemen. Pieter, de winnaar van Wie wordt junior 2013, zorgt voor de muzikale noot in de show. En uiteraard zingt Charlotte ook het enige echte Ketnet Kerstlied in deze Kerstshow.

Winter Plopsaland

Nog tot en met het einde van de kerstvakantie, zondag 5 januari 2014, kan je in Plopsaland De Panne terecht voor de nodige portie winterkriebels. Naast de vele attracties kan je ook nog schaatsen op het Dorpsplein en genieten van leuke extra’s her en der in het park.

Op de Big en Betsy-hoeve werd het pannenkoekenrestaurant omgetoverd tot een heus Aziatisch pop-uprestaurant dat uitgebaat wordt door de koks van Lucy Chang. Het restaurant serveert allerlei heerlijke Oosterse specialiteiten zoals loempia’s en noedels.

Nieuwtjes

In Wickieland en op de werf van Plopsaqua is de afgelopen dagen niet (of nauwelijks) verdergewerkt, maar daar komt binnenkort vast en zeker verandering in. Ook de track van Viktor’s race, die begin vorige maand zijn laatste ritje maakte, ligt nog onaangeroerd tussen de vier heuvels waarrond de achtbaan stond. In de paasvakantie opent er op dezelfde plaats en nieuwe achtbaan met dezelfde naam en thema. Verder kan je de grote taart met Dongo nog steeds terugvinden op de plaats waar de Panoramic tot enkele jaren geleden stond.

                     

Gerelateerd nieuws

Terug in de tijd met het Stambos tijdens Ketnet Kerst

30 december 2015

Plopsaland De Panne en Plopsa Coo beleefden goede paasvakantie

21 april 2014

Halloween in de Plopsa-parken: een overzicht

12 oktober 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020