‘Kerst met Klus’ in Plopsa Indoor Hasselt

Gepubliceerd op 18/12/2012 om 04:19

Niet alleen in Plopsaland De Panne wordt Kerst gevierd, ook in het Hasseltse indoorpark van Plopsa staan er kerstbomen en dwarrelt de sneeuw naar beneden. Al is er wel nog een Halloween-element te vinden…

Kerst met Klus
Kabouter Klus is er de figuur van dienst. Met zijn kerstshow laat hij iedere bezoeker meezingen en -dansen met de bekendste Plop-hits.

Op het podium staat er een klein doosje. Als Klus het doosje opent, blijkt al snel dat er een muziekdoosje in zit. Geen gewoon doosje, het is een pratend doosje! Al gauw beginnen ze te praten en vertelt het muziekdoosje dat hij geen vrienden heeft. Daarom stelde Klus voor om zijn vriend te worden. Maar het doosje dacht daar niet zo over. Het doosje gaf Klus allerlei opdrachten, waardoor de plopkoeken aanbrandden en zijn cadeautjes stuk gingen. Daarom wou Klus geen vrienden meer zijn. Daarop begon het doosje te wenen. Het zei dat hij nooit vrienden heeft omdat hij slecht muziek speelt. Klus herstelde het doosje en het kon terug mooie muziek maken. Daarom zijn ze terug vrienden! Eind goed, al goed!

Nieuwe K3-attracties in de buitenzone
‘Het verkeerspark’ werd de afgelopen weken omgetoverd tot een ‘K3-verkeerspark’. Op de garage is er een groot K3-logo geplaatst en een foto van Karen, Kristel en Josje staat op het tankstation.

In de buitenzone staat ook een nieuwe attractie: de ‘K3 brandweermolen’. Sinds enkele weken kunnen ook de bezoekers van Plopsa Indoor Hasselt kleine branden blussen. De attractie zal de komende weken verder afgewerkt worden.

Foto’s

Gerelateerd nieuws

Plopsa-parken staan voor najaar boordevol evenementen

28 september 2015

Openingsuren tijdens de eindejaarsperiode

13 december 2012

Mama’s krijgen gratis Plopsa-tickets bij Dag Allemaal!

25 april 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020