‘Ketnet carnaval’ in Plopsa Indoor Hasselt

Gepubliceerd op 11/02/2013 om 06:13

Het is weer krokusvakantie! En traditiegetrouw vieren we dan ‘Ketnet carnaval’ in Plopsa Indoor Hasselt! Afgelopen en volgend weekend draait alles rond Bumba en z’n vrienden, maar van maandag tot vrijdag zijn Kaatje, Kamiel en Viktor van Ketnet aanwezig. Net zoals ons… Geniet mee van het verslag en de nieuwtjes!

Ketnet carnaval
Van 11 tot 15 februari kan je in Plopsa Indoor Hasselt terecht voor ‘Ketnet carnaval’. Speciaal voor dat event zakken Kaatje en haar vrienden elke weekdag van de krokusvakantie af naar het Hasseltse pretpark. Plopsa Indoor Hasselt is dan helemaal versierd met hoedjes, vlaggetjes én er dwarrelt zelfs confetti naar beneden!

Elke middag is er om 12u30 een heuse Bumba-show. Daarna volgt er een Kaatje parade (om 13u15 en 16u45) waarin de mooist geklede bezoekers mogen meedansen. Aansluitend is er om 13u30 en 17u een Kaatje carnaval-show met polonaise en confettidans op het Dorpsplein.

Er zijn ook nog twee meet en greets: om 14u45 met Kaatje en Kamiel en om 16u met Bumba en Bumbalu.

Nieuwtjes
Bij elk bezoek vinden we er wel: nieuwtjes. Ook nu. Bij het binnenkomen van het park krijgt iedere bezoeker een speciaal dagprogramma. Aan het ‘Studio 100 café’ zijn de menukaarten uitgebreid met enkele nieuwe, lekkere gerechten waarbij je kan kiezen tussen frietjes of gebakken aardappelen. En bij het frietkraam van Frieda Kroket zijn er voor de grote eters nu ook ‘Make it max!’ schotels te krijgen.

In de buitenzone hebben ‘De dansende fonteinen’ en de ‘K3 brandweermolen’ een naambord gekregen. Ze lijken op de andere borden aan de attracties in de buitenzone. Onder de twee borden vind je nog een kleiner bordje met de veiligheidsvoorwaarden.

Er zijn nu in de ‘Plopsa-winkel’ ook knuffels en kledij van Kaatje te koop.

Foto’s

Video’s

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Hasselt verwelkomt 3 miljoenste bezoeker

10 januari 2016

Kabouter Klus voor 2.500ste keer op een Plopsa-podium

24 december 2017

‘Kerst met Klus’ in Plopsa Indoor Hasselt

18 december 2012

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020