Ketnet Carnaval met Kaatje en Bumba in Plopsa Indoor Hasselt

Gepubliceerd op 04/02/2015 om 11:54

Feestneuzen houden zich klaar want de carnavalsperiode is bijna aangebroken! Tijdens de krokusvakantie geniet jong en oud van de dolle fratsen van Kaatje en Bumba tijdens Ketnet Carnaval in Plopsa Indoor Hasselt!

Ook dit jaar worden toeters, slingers, ballonnen uit de kast gehaald en wordt carnaval gevierd in Plopsa Indoor Hasselt. Tijdens het weekend zetten Bumba en Bumbalu het indoorpark op z’n kop tijdens de Bumba Magico Show en knotsgekke polonaises in een kleurrijke confettiregen.

Op weekdagen feesten Kaatje, Kamiel, Viktor, Bumba & Bumbalu er op los tijdens Ketnet Carnaval! Ze trakteren alle kids elke dag op drie betoverende shows, meet & greets, een parade en een onvergetelijke polonaise. Kinderen die verkleed komen als Kaatje, Viktor of Kamiel worden getrakteerd op een gratis ijsje én maken bovendien kans op een exclusieve plaats in de parade, samen met hun helden!


(foto: Plopsa)

Carmine Frisenda, Operations Coördinator Plopsa Indoor Hasselt:
Na de succesvolle editie van vorig jaar, werken we graag opnieuw samen met Ketnet om er een onvergetelijk feest van te maken. Carnaval is al jaren een topperiode in Plopsa Indoor Hasselt. Haal je leukste carnavalskostuum, toeters en feestneuzen dus maar boven!

Ketnet Carnaval gaat door van 16 tot en met 20 februari. Tijdens het weekend gaat het carnavalsfeest door zonder Kaatje, Viktor en Kamiel. Het volledige programma is na te lezen op plopsa.be.

bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Loopwedstrijd gaat dwars door Plopsa Indoor Hasselt

29 maart 2017

Plopsa Indoor Hasselt afgehuurd op 24 en 25 november

19 november 2012

Succesvolle paasvakantie voor de Plopsa-parken

13 april 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020