Ketnet en Plopsaland organiseren Ketnet Freezzz

Gepubliceerd op 29/08/2007 om 19:47

Plopsaland De Panne en Ketnet slaan de handen in elkaar voor een winteropening. Eerder was al aangekondigd dat Plopsaland De Panne dit jaar voor het eerst tijdens de kerstvakantie zou openen.

Nu is ook bekend dat Plopsaland dit samen doet met kinderzender Ketnet, voor hét winterevenement van Ketnet: Ketnet Freezzz. Plopsaland De Panne en Ketnet Freezzz beloven magischer en winterser dan ooit te worden!

Hoewel de zomer nog volop bezig is, denkt Plopsaland De Panne al aan zijn eerste winteropening. Normaal gezien sluit het themapark het seizoen af met Halloween, een drukbezocht evenement tijdens de herfstvakantie. Plopsaland De Panne zal dit jaar echter ook tijdens de wintermaanden openen.

Met Ketnet haalt Plopsaland De Panne alvast een sterke partner in huis. In een mooie tent worden de kinderen ondergedompeld in de Ketnetwereld: attracties, doe-activiteiten, animatie, muziek, … met een duidelijke Ketnet-link. De Ketnetgezichten en camera’s zijn natuurlijk ook aanwezig. Een ideale mix dus van de Ketnetbeleving en de spectaculaire Plopsa-attracties.

Tijdens de kerstvakantie opent Plopsaland De Panne elke dag van 11u tot 17u. Enkel met Kerstdag (25/12/07) en Nieuwjaarsdag (1/1/08) sluit het park zijn deuren. Het park zal in een winterse sfeer baden met aangepaste decoratie, een ijspiste en heel wat extra animatie. En natuurlijk zullen talrijke Studio 100-figuren en bekende Ketnet-gezichten de revue passeren.

bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Reservaties Prinsessia Restaurant gestart

7 november 2015

Plopsa nodigt alle burgemeesters uit voor de officiële opening van het Plopsa-theater

25 juni 2013

Plopsaland De Panne viert 20e verjaardag met nieuw logo

19 maart 2019

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020