Nog tot zondag 7 juli komen de acteurs van 'Galaxy Park', 'ROX' en 'Amika' naar Plopsaland De Panne voor een meet and greet. Tijdens deze 'Ketnet fandagen' is er 's avonds ook een optreden van de KetnetBand gepland.  "> Nog tot zondag 7 juli komen de acteurs van 'Galaxy Park', 'ROX' en 'Amika' naar Plopsaland De Panne voor een meet and greet. Tijdens deze 'Ketnet fandagen' is er 's avonds ook een optreden van de KetnetBand gepland.  "> Nog tot zondag 7 juli komen de acteurs van 'Galaxy Park', 'ROX' en 'Amika' naar Plopsaland De Panne voor een meet and greet. Tijdens deze 'Ketnet fandagen' is er 's avonds ook een optreden van de KetnetBand gepland.  ">

‘Ketnet fandagen’ in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 05/07/2013 om 18:58

Nog tot zondag 7 juli komen de acteurs van ‘Galaxy Park’, ‘ROX’ en ‘Amika’ naar Plopsaland De Panne voor een meet and greet. Tijdens deze ‘Ketnet fandagen’ is er ‘s avonds ook een optreden van de KetnetBand gepland.

Ketnet fandagen
Op 5, 6 en 7 juli kan je de acteurs van ‘Galaxy Park’, ‘ROX’ en ‘Amika’ ontmoeten in Plopsaland De Panne. Voor het tweede jaar op rij organiseren Plopsa en Ketnet samen de ‘Ketnet fandagen’. Naast meet and greets stond er op het einde van de dag ook een spetterend optreden van de KetnetBand gepland. In de show zongen de leden (Sien Wynants, Véronique Leysen, Charlotte Leysen en Thomas Van Goethem) bekende liedjes.

Plopsa-theater (klik hier voor het uitgebreide dossier)
Binnen iets minder dan twee weken vind de officiële opening van het gloednieuwe Plopsa-theater plaats. Daarom wordt er nu hard doorgewerkt. Het nieuwe toilettenblok op het Dorpsplein leek vandaag bijna klaar te zijn.

Nieuwtjes
Sinds begin dit seizoen staat er een kopie van de ‘ROX’-auto in de ROX-zone in Plopsaland De Panne. Enkele weken geleden werd er al een nieuwe omheining geplaatst en sinds kort kan hij ook praten. De auto geeft de kinderen het advies de auto niet aan te raken. Het Plop-beeld, dat op de rotonde in De Pannelaan staat, werd afgelopen week opgeknapt.

Vandaag stond de strandstoel van het Eén-programma ‘1000 zonnen’ in Plopsaland De Panne. Wie als eerste een kookboek meebracht en in de stoel ging zitten, won twee vliegtuigtickets naar een exotische bestemming.

Foto’s

Video

Gerelateerd nieuws

De nieuwe parkfolders zijn er!

31 maart 2013

Beleef een schitterende kerst bij Plopsa!

12 december 2014

Oplossing voor verkeersprobleem Adinkerke in zicht?

6 april 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020