Ketnet feest een weekend lang in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 05/05/2016 om 20:52

Alle Ketnetters worden de komende dagen verwacht in Plopsaland De Panne. Tijdens het Ketnet Feestweekend kan je er de Helden en team ROX ontmoeten en is er een optreden van de KetnetBand.

Na vier jaar kreeg het jaarlijkse Ketnet-evenement in Plopsaland De Panne een nieuwe naam: Ketnet Feestweekend. De naam is veranderd, maar het concept bleef hetzelfde: Ketnet-gezichten zakken af naar De Panne en ontmoeten er hun kijkers. Aan de grote, gele deur aan de ingang hangt een Ketnet-deurhanger.

Welke gezichten dat zijn, verandert jaarlijks. Dit jaar zijn dat Maureen, Sieg, Dempsey en Nico van het avontuurlijke programma Helden (en hun film Helden van de zee) en Rick en Xavier van ROX. Zij verwachten je onder een stralend zonnetje voor een leuke babbel en foto!

In de namiddag is er de Plopsa Parade waaraan ook de Helden en et ROX-team deelnemen. Als dé perfecte afsluiter is er een optreden van de KetnetBand met wrappers Sien en Charlotte, Maureen, Matthew en de kersverse zanger Giovanni Kemper (bekend van onder andere Junior Musical en Nachtwacht). Giovanni trad vandaag voor het eerst op als lid van de KetnetBand.

Morgen is er nog een leuke extra. Plopsa en DreamLand zullen het wereldrecord bellen blazen proberen te verbreken. Afspraak om 15u30 op het Kermisplein!

Heidiland

Binnen iets minder dan twee maanden gaat Heidi The Ride open voor het publiek. Een maand geleden is de houten structuur voltooid. Nu wordt de ijzeren track waarop de treinen zullen rijden op de baan bevestigd en wordt gebouwd aan het station. Bezoekers zullen het station verlaten via een brug over de baan. Deze brug zal reeds deze zomer gebruikt kunnen worden.

Begin volgende week zal de eerste van de twee achtbaantreinen in Plopsaland De Panne arriveren. Wanneer de tweede volgt, is niet duidelijk.

Ook aan themagedeelte Heidiland (opening Pasen 2017) wordt verder gewerkt. Het hele plein voor de attractie is reeds beklinkerd. De gebouwtjes die er momenteel staan, zullen pas na oktober afgewerkt worden. Deze week zijn de basissen voor de lantaarnpalen geplaatst.

Nieuw in het park

Algemeen

Dorpsplein

Foto's

Alle foto’s zijn gemaakt met toestemming van Plopsa.

Gerelateerd nieuws

Belgische Plopsa-parken behalen nieuw bezoekersrecord tijdens kerstvakantie

4 januari 2016

Piet Piraat kiest de beste pompoensoep in Plopsaland De Panne

28 oktober 2013

Optreden K3 live vertaald in gebarentaal

22 september 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020