Ketnet Halloween Nocturnes met Nachtwacht in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 04/11/2016 om 11:00

Al enkele jaren zijn de Ketnet Halloween Nocturnes een vaste waarde in Plopsaland De Panne tijdens de herfstvakantie. Dit jaar staat het event in het teken van Nachtwacht en de Helden van Ketnet.

Tijdens de herfstvakantie blijft Plopsaland De Panne traditioneel langer open. Dat is ook dit jaar niet anders tijdens de Ketnet Halloween Nocturnes. Nog tot en met vrijdag 4 november kan je dagelijks in Plopsaland terecht voor meet and greets en een slotshow met de KetnetBand.

Bovendien is er op verschillende plaatsen in het park ook Halloweenentertainment met de heksen en ‘hoofdheks’ Serafine. ’s Avonds is er op de Kiosk op het Dorpsplein een slotshow rond de trouw van de Pompoenkoning.

Speciaal voor Halloween hebben de Plopsa-figuren een aangepaste outfit aangetrokken. Zo staan ze spinnen op de schort van Kabouter Plop en hebben onder andere Piet Piraat, Wizzy en Woppy en Mega Mindy een zwarte cape om.

De Ketnetnocturnes staan dit jaar in het teken van Nachtwacht en Helden. Op het programma staan onder andere een meet and greet met Vladimir, Keelin en Wilko van de Nachtwacht. Ook met Sieg, Dempsey, Nico en Maureen van het Ketnet-programma Helden kan je op de foto. ’s Avonds geeft de KetnetBand nog het beste van zichzelf tijdens een slotshow, gevolgd door vuurwerk.

De Ketnet Halloween Nocturnes duren nog tot en met vrijdag 4 november. Komend weekend wordt de Halloweenperiode in Plopsaland De Panne afgesloten met Piet Piraat en zijn Halloweenshow.

Heidiland

Sinds kort wordt er weer gewerkt in Heidiland. Vandaag stond er in het midden van de zone een kraan van het Duitse bedrijf Holzbau Kraushaar, gespecialiseerd in houtbouw. Er wordt voor de bouw van de huisjes rond Heidi The Ride gebruik gemaakt van echt hout.

De firma TAA is momenteel bezig met de thematische afwerking van het gebied. Enkele gebouwtjes in Heidiland (onder andere de ingang) zijn reeds gedecoreerd met grote stenen.

Nieuw in het park

Algemeen

Dorpsplein

Mega Mindy-zone

ROX-zone

Circus Bumba

Foto's

Gerelateerd nieuws

Heidi The Ride nog niet open door geluidsoverlast

20 juli 2016

Seppe Swysen is de premier van Plopsaland

27 mei 2014

Plopsaland De Panne klaar om de zomer in de duiken!

30 juni 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020