Ketnet Jr. Carnaval met Smurfen, Hopla en Musti in Plopsa Indoor Hasselt

Gepubliceerd op 05/02/2016 om 16:28

Plopsa en Ketnet slaan opnieuw de handen in elkaar om kinderen een onvergetelijk carnavalsfeest te bezorgen. Tijdens de krokusvakantie genieten jong en oud van de dolle fratsen van alle Ketnet Jr.-figuren in een kleurrijke confettiregen.

Komende krokusvakantie gaan alle bezoekers volledig uit de bol in Plopsa Indoor Hasselt. Tijdens het weekend zetten Bumba en Bumbalu het indoorpark op z’n kop met een knotsgekke show en polonaises in een kleurrijke confettiregen.

Op weekdagen barst het feest helemaal los tijdens Ketnet Jr. Carnaval! Van maandag 8 tot vrijdag 12 februari zetten de Bumba en Bumbalu, Kaatje en Viktor, Wickie en Halvar, Samson en Piet Piraat samen met Ketnet-wrapster Sarah het park op stelten. Ook de Smurfen, Hopla, Musti, Uki en Woezel en Pip, die normaal niet aanwezig zijn in het park, staan te popelen om er met de Plopsa-figuren en alle bezoekers een spetterend feest van te maken!

Carmine Frisenda, Operations Coördinator Plopsa Indoor Hasselt:
De krokusvakantie is al jaren een topperiode in Plopsa Indoor Hasselt. Dit jaar vieren we carnaval tijdens de weekdagen met alle Ketnet Jr.-figuren. Bijgevolg mogen we enkele speciale gasten verwelkomen.

Samen met Ketnet-wrapster Sarah geven de figuren het beste van zichzelf tijdens een dolle liveshow. Daarnaast staan er ook nog een confettifeest, vele meet and greets en een grootse carnavalsparade op het programma.

Wie verkleed naar het park komt, maakt bovendien kans om mee te rijden in de parade. “Zet jullie feestneuzen dus maar op en trek jullie leukste verkleedpakje aan!”, aldus Operations Coördinator Carmine Frisenda.

Ontdek het volledige programma en voordelige tickets via plopsaindoorhasselt.be.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Plopsa-parken presenteren tal van nieuwigheden deze zomer

20 juni 2019

Vier carnaval in de Plopsa indoorparken!

8 januari 2013

Herfstvakantie lokte 135.000 bezoekers naar Belgische Plopsa-parken

6 november 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020