Ketnet Musical in première gegaan in Plopsa Theater

Gepubliceerd op 06/02/2016 om 19:45

Vandaag vond in het Plopsa Theater in De Panne de première plaats van Ketnet Musical – Kadanza Together, de opvolger van de populaire Junior Musical van vorig jaar.

Voor het tweede jaar op rij sloegen Ketnet en Studio 100 de handen in elkaar voor een musical. Vorig jaar was dat Junior Musical – Kadanza, dit jaar kreeg de musical de naam Ketnet Musical – Kadanza Together. De musical ging vandaag in première in het Plopsa Theater onder toeziend oog van heel wat BV’s waaronder Jan Verheyen, Kristel Verbeke, James Cooke, Laura Tesoro en de Ketnet-wrappers.

In Kadanza Together spelen een twintigtal kinderen mee. Twee van hen, Arne Decock en Maud Verstraeten, spelen de hoofdrollen Ruben en Pipa. Daarnaast doen er ook enkele bekende Vlamingen mee: Tatyana Beloy als Margot Williams, Matthew Michel als Vince Petrelli en Peter Van de Veire als kampleider Coenraad Bolders.

Het verhaal

Twee bevriende muzikanten, Ruben en Daan, gaan op muziekkamp. Maar door kampleider Coenraad Bolders gaat niet enkel het muziekkamp ZAMU door op kampterrein De Zeebries, ook danskamp DANZ UP vindt plaats op hetzelfde terrein. Volgend jaar zal slechts één van de twee kampen kunnen doorgaan. Coenraad moet aan het einde van de week, na het toonmoment, moeten beslissen welk van de twee kampen dat wordt. Daarom moeten de jongeren van kampen ZAMU en DANZ UP het tegen elkaar opnemen in een strijd tussen zang en dans.

Tickets en info

Kadanza Together is op 7 en 10 februari nog te zien in het Plopsa Theater. Daarna trekt de musical ook nog naar Antwerpen, Gent, Oostende en Hasselt. Een overzicht van alle speeldata vind je hier.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Finale Miss België live op tv vanuit Plopsa Theater

5 december 2013

Gers Pardoel komt opnieuw naar Plopsa Theater

12 juni 2018

Samson en Gert Kerstshow 2013 binnenkort op DVD

27 oktober 2014

Plopsaqua De Panne krijgt tijdelijk nieuwe ingang

19 mei 2019

Vulkanen en rotsen bij Dino Splash in Plopsaland De Panne

18 mei 2019

Startschot gegeven voor bouw nieuw Plopsa-waterpark in Hannuit

8 mei 2019