Ketnet Musical in première gegaan in Plopsa Theater

Gepubliceerd op 06/02/2016 om 19:45

Vandaag vond in het Plopsa Theater in De Panne de première plaats van Ketnet Musical – Kadanza Together, de opvolger van de populaire Junior Musical van vorig jaar.

Voor het tweede jaar op rij sloegen Ketnet en Studio 100 de handen in elkaar voor een musical. Vorig jaar was dat Junior Musical – Kadanza, dit jaar kreeg de musical de naam Ketnet Musical – Kadanza Together. De musical ging vandaag in première in het Plopsa Theater onder toeziend oog van heel wat BV’s waaronder Jan Verheyen, Kristel Verbeke, James Cooke, Laura Tesoro en de Ketnet-wrappers.

In Kadanza Together spelen een twintigtal kinderen mee. Twee van hen, Arne Decock en Maud Verstraeten, spelen de hoofdrollen Ruben en Pipa. Daarnaast doen er ook enkele bekende Vlamingen mee: Tatyana Beloy als Margot Williams, Matthew Michel als Vince Petrelli en Peter Van de Veire als kampleider Coenraad Bolders.

Het verhaal

Twee bevriende muzikanten, Ruben en Daan, gaan op muziekkamp. Maar door kampleider Coenraad Bolders gaat niet enkel het muziekkamp ZAMU door op kampterrein De Zeebries, ook danskamp DANZ UP vindt plaats op hetzelfde terrein. Volgend jaar zal slechts één van de twee kampen kunnen doorgaan. Coenraad moet aan het einde van de week, na het toonmoment, moeten beslissen welk van de twee kampen dat wordt. Daarom moeten de jongeren van kampen ZAMU en DANZ UP het tegen elkaar opnemen in een strijd tussen zang en dans.

Tickets en info

Kadanza Together is op 7 en 10 februari nog te zien in het Plopsa Theater. Daarna trekt de musical ook nog naar Antwerpen, Gent, Oostende en Hasselt. Een overzicht van alle speeldata vind je hier.

Foto's

Gerelateerd nieuws

K3 geeft eerste optreden in Plopsa Theater

4 december 2015

Vlaamse Top 10 keert terug naar Plopsaland De Panne

15 mei 2018

Belle Perez krijgt Walk of Fame-ster op Nacht van de Abonnees

6 juli 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020