Ketnet Musical in première gegaan in Plopsa Theater

Gepubliceerd op 06/02/2016 om 19:45

Vandaag vond in het Plopsa Theater in De Panne de première plaats van Ketnet Musical – Kadanza Together, de opvolger van de populaire Junior Musical van vorig jaar.

Voor het tweede jaar op rij sloegen Ketnet en Studio 100 de handen in elkaar voor een musical. Vorig jaar was dat Junior Musical – Kadanza, dit jaar kreeg de musical de naam Ketnet Musical – Kadanza Together. De musical ging vandaag in première in het Plopsa Theater onder toeziend oog van heel wat BV’s waaronder Jan Verheyen, Kristel Verbeke, James Cooke, Laura Tesoro en de Ketnet-wrappers.

In Kadanza Together spelen een twintigtal kinderen mee. Twee van hen, Arne Decock en Maud Verstraeten, spelen de hoofdrollen Ruben en Pipa. Daarnaast doen er ook enkele bekende Vlamingen mee: Tatyana Beloy als Margot Williams, Matthew Michel als Vince Petrelli en Peter Van de Veire als kampleider Coenraad Bolders.

Het verhaal

Twee bevriende muzikanten, Ruben en Daan, gaan op muziekkamp. Maar door kampleider Coenraad Bolders gaat niet enkel het muziekkamp ZAMU door op kampterrein De Zeebries, ook danskamp DANZ UP vindt plaats op hetzelfde terrein. Volgend jaar zal slechts één van de twee kampen kunnen doorgaan. Coenraad moet aan het einde van de week, na het toonmoment, moeten beslissen welk van de twee kampen dat wordt. Daarom moeten de jongeren van kampen ZAMU en DANZ UP het tegen elkaar opnemen in een strijd tussen zang en dans.

Tickets en info

Kadanza Together is op 7 en 10 februari nog te zien in het Plopsa Theater. Daarna trekt de musical ook nog naar Antwerpen, Gent, Oostende en Hasselt. Een overzicht van alle speeldata vind je hier.

Foto's

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Niels Destadsbader onthult tweede ster op Walk of Fame

11 november 2014

FOX zendt finale Miss België live uit

11 november 2015

Jan Smit onthult ster op Story Walk of Fame‏

3 juni 2015

Plopsa Coo wil uitbreiden: nieuw masterplan vanaf 2020

20 maart 2019

Plopsaland De Panne viert 20e verjaardag met nieuw logo

19 maart 2019

Plopsa-parken presenteren nieuwe folders voor 2019

18 maart 2019