Ketnet Musical keert terug naar Plopsa Theater

Gepubliceerd op 19/06/2017 om 18:18

Ook in 2018 werken Ketnet en Studio 100 samen aan een Ketnet Musical. In tegenstelling tot dit jaar zal de nieuwe musical volgend jaar wel weer in het Plopsa Theater te zien zijn.

Na een jaar afwezigheid tourt Ketnet Musical volgend jaar opnieuw langs het Plopsa Theater. Op 3 maart 2018 vindt de première plaats in het Plopsa Theater in De Panne.

Het is alweer de vierde musical die Ketnet en Studio 100 samen produceren. Na Junior Musical – Kadanza, Kadanza Together en Unidamu kreeg de musical nu de naam Ketnet Musical: Team U.P. en werd het muziek- en dansthema vervangen door sport als rode draad.

In de musical draait alles rond het sportinternaat U.P. waar alleen de beste sporters toegelaten worden en alles een wedstrijd wordt. De jonge Lars komt tegen zijn zin in het internaat terecht. Net zoals hij zijn ook de andere sporters daar niet blij mee. Lars is de zoon van een bekende sporter en wordt daarom door de schooldirectie voorgetrokken: het startsein voor een grote ruzie.


Ketnet-wrapper Sander Gillis is dit jaar het gezicht van de musical

Team U.P. trekt vanaf maart 2018 dwars door Vlaanderen: eerst in het Plopsa Theater, daarna ook in Hasselt (Ethias Theater), Gent (Capitole), Oostende (Kursaal) en Antwerpen (Stadsschouwburg). De ticketprijzen variëren tussen 25,99 en 38,99 euro. Over een eventuele korting met een Plopsa-abonnement is momenteel nog geen nieuws.

Vandaag werd al de videoclip van het nieuwe musicallied Ik doe mee, met Ketnet-wrapper Sander Gillis, uitgebracht.

Gerelateerd nieuws

Samson & Gert Kerstshow in première gegaan in Plopsa Theater

23 december 2017

Inwoners De Panne en Veurne krijgen 25% korting in Plopsa Theater

10 juni 2014

Samson en Gert kerstshow in première in Plopsa-theater

21 december 2013

Plopsaqua De Panne krijgt tijdelijk nieuwe ingang

19 mei 2019

Vulkanen en rotsen bij Dino Splash in Plopsaland De Panne

18 mei 2019

Startschot gegeven voor bouw nieuw Plopsa-waterpark in Hannuit

8 mei 2019