Ketnet Musical keert terug naar Plopsa Theater

Gepubliceerd op 19/06/2017 om 18:18

Ook in 2018 werken Ketnet en Studio 100 samen aan een Ketnet Musical. In tegenstelling tot dit jaar zal de nieuwe musical volgend jaar wel weer in het Plopsa Theater te zien zijn.

Na een jaar afwezigheid tourt Ketnet Musical volgend jaar opnieuw langs het Plopsa Theater. Op 3 maart 2018 vindt de première plaats in het Plopsa Theater in De Panne.

Het is alweer de vierde musical die Ketnet en Studio 100 samen produceren. Na Junior Musical – Kadanza, Kadanza Together en Unidamu kreeg de musical nu de naam Ketnet Musical: Team U.P. en werd het muziek- en dansthema vervangen door sport als rode draad.

In de musical draait alles rond het sportinternaat U.P. waar alleen de beste sporters toegelaten worden en alles een wedstrijd wordt. De jonge Lars komt tegen zijn zin in het internaat terecht. Net zoals hij zijn ook de andere sporters daar niet blij mee. Lars is de zoon van een bekende sporter en wordt daarom door de schooldirectie voorgetrokken: het startsein voor een grote ruzie.


Ketnet-wrapper Sander Gillis is dit jaar het gezicht van de musical

Team U.P. trekt vanaf maart 2018 dwars door Vlaanderen: eerst in het Plopsa Theater, daarna ook in Hasselt (Ethias Theater), Gent (Capitole), Oostende (Kursaal) en Antwerpen (Stadsschouwburg). De ticketprijzen variëren tussen 25,99 en 38,99 euro. Over een eventuele korting met een Plopsa-abonnement is momenteel nog geen nieuws.

Vandaag werd al de videoclip van het nieuwe musicallied Ik doe mee, met Ketnet-wrapper Sander Gillis, uitgebracht.

Gerelateerd nieuws

Samson en Gert Kerstshow 2013 binnenkort op DVD

27 oktober 2014

Bandits en Niels Destadsbader veroveren Plopsa-theater

15 september 2014

Musical over Junior Eurosong in première in het Plopsa-theater

30 juni 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020