Ketnet organiseert opnieuw Halloween-evenement in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 24/09/2012 om 20:32

Tijdens de herfstvakantie is het weer griezeltijd bij Ketnet. Niets zo plezant als samen met vrienden of familie gezellig bibberen en beven voor de buis of tijdens een bezoek aan ‘Ketnet Halloween’ in Plopsaland De Panne.

Op Ketnet zorgt Piet Piraat voor het bibber­plezier met een aantal griezel specials en wie het griezelen aan den lijve wil onder­vinden, moet tijdens de herfstvakantie, van 27 oktober tot 4 november, zeker naar ‘Ketnet Halloween’ in Plopsaland De Panne. De Pompoenkoning heeft er enkele leuke griezels uitgenodigd om samen het grootste Halloweenfeest te vieren en ook alle kinderen zijn welkom. Griezelplezier is ook gegarandeerd tijdens de Halloweenshow van Piet Piraat, waar de Ketnetters samen met Piet Piraat en Berend Brokkenpap een ijzingwekkend avontuur kunnen beleven.

Tijdens de ‘Ketnet Halloween’-nocturnes, van 29 oktober tot 2 november, blijft het park extra lang open en is er dagelijks een parade, vuur werk en een spetterend live­ optreden van de KetnetBand met de winnaar van ‘Junior Eurosong 2012’ en enkele van de andere finalisten.

Gerelateerd nieuws

Plopsaland ontvangt 2,5 miljoenste Franstalige bezoeker

3 augustus 2013

Piet Piraat en Ketnet centraal tijdens Halloween in Plopsaland De Panne

2 oktober 2015

Maand lang wekelijks Plopsa-parkshow op Studio 100 TV

25 april 2016

Plopsaland De Panne start seizoen vol nieuwigheden

11 april 2019

Officiële eerste steen en nieuwe ontwerpen Plopsa Hotel onthuld

10 april 2019

Nieuw indoorgebied Holiday Park feestelijk geopend

7 april 2019