Ketnet organiseert opnieuw Halloween-evenement in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 24/09/2012 om 20:32

Tijdens de herfstvakantie is het weer griezeltijd bij Ketnet. Niets zo plezant als samen met vrienden of familie gezellig bibberen en beven voor de buis of tijdens een bezoek aan ‘Ketnet Halloween’ in Plopsaland De Panne.

Op Ketnet zorgt Piet Piraat voor het bibber­plezier met een aantal griezel specials en wie het griezelen aan den lijve wil onder­vinden, moet tijdens de herfstvakantie, van 27 oktober tot 4 november, zeker naar ‘Ketnet Halloween’ in Plopsaland De Panne. De Pompoenkoning heeft er enkele leuke griezels uitgenodigd om samen het grootste Halloweenfeest te vieren en ook alle kinderen zijn welkom. Griezelplezier is ook gegarandeerd tijdens de Halloweenshow van Piet Piraat, waar de Ketnetters samen met Piet Piraat en Berend Brokkenpap een ijzingwekkend avontuur kunnen beleven.

Tijdens de ‘Ketnet Halloween’-nocturnes, van 29 oktober tot 2 november, blijft het park extra lang open en is er dagelijks een parade, vuur werk en een spetterend live­ optreden van de KetnetBand met de winnaar van ‘Junior Eurosong 2012’ en enkele van de andere finalisten.

Gerelateerd nieuws

Plopsa FunCard zet Heidi The Ride centraal

8 maart 2016

Nieuwe luchtbeelden van Plopsaland De Panne in Google Maps

20 mei 2017

Wickie-zone geopend vanaf maandag 1 juli

4 juni 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020