Ketnet organiseert opnieuw Halloween-evenement in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 24/09/2012 om 20:32

Tijdens de herfstvakantie is het weer griezeltijd bij Ketnet. Niets zo plezant als samen met vrienden of familie gezellig bibberen en beven voor de buis of tijdens een bezoek aan ‘Ketnet Halloween’ in Plopsaland De Panne.

Op Ketnet zorgt Piet Piraat voor het bibber­plezier met een aantal griezel specials en wie het griezelen aan den lijve wil onder­vinden, moet tijdens de herfstvakantie, van 27 oktober tot 4 november, zeker naar ‘Ketnet Halloween’ in Plopsaland De Panne. De Pompoenkoning heeft er enkele leuke griezels uitgenodigd om samen het grootste Halloweenfeest te vieren en ook alle kinderen zijn welkom. Griezelplezier is ook gegarandeerd tijdens de Halloweenshow van Piet Piraat, waar de Ketnetters samen met Piet Piraat en Berend Brokkenpap een ijzingwekkend avontuur kunnen beleven.

Tijdens de ‘Ketnet Halloween’-nocturnes, van 29 oktober tot 2 november, blijft het park extra lang open en is er dagelijks een parade, vuur werk en een spetterend live­ optreden van de KetnetBand met de winnaar van ‘Junior Eurosong 2012’ en enkele van de andere finalisten.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsa-parken komend weekend afgehuurd

30 september 2013

Vierde editie Nacht van de Abonnees op komst: tickets nu al verkrijgbaar

9 september 2017

Plopsaland maakt openingsdatum Heidi The Ride bekend

15 maart 2017

Plannen goedgekeurd: bouw Plopsaqua Hannuit-Landen nog dit voorjaar van start

13 februari 2019

Niels Destadsbader geeft exclusieve avant-première in Plopsa Theater

8 februari 2019

Plopsaland De Panne verwelkomt K3 op Nacht van de Abonnees

5 februari 2019