Koen Crucke onthult 16e ster op Walk of Fame in Plopsaland

Gepubliceerd op 21/12/2016 om 15:19

De Walk of Fame vlakbij het Plopsa Theater is sinds vandaag een ster rijker. Multitalent Koen Crucke had de eer om het zand weg te mogen vegen.

Het is alweer de 16e Walk of Fame-ster in Plopsaland De Panne die Koen Crucke vanmiddag onthulde. Het park was gesloten, maar liet nieuwsgierigen wel toe om het speciale moment mee te maken.

Koen is erg blij met deze erkenning door het park waar hij al tientallen keren optrad als Alberto tijdens de Samson&Gert Kerstshows. Dat deed hij samen met collega-acteurs Walter De Donder, Walter Baele en Dirk Bosschaert, die de repetities voor de Kerstshow even pauzeerden om de onthulling mee te maken. James Cooke en Viktor Verhulst, die vorig jaar en dit jaar te zien zijn in de Kerstshow, waren er ook bij.

Koen Crucke:
Wat een eer om mijn eigen ster te hebben op deze Walk of Fame. Ik sta alvast te popelen om de komende weken weer op het podium te staan van het Plopsa Theater!

Koen Crucke kreeg de ster naar aanleiding van zijn 50-jarige carrière, die hij startte bij verschillende Vlaamse operagezelschappen als zanger. Samen met onder andere Gert Verhulst was hij in de jaren ’90 ook te zien in het panel van het spelprogramma Zeg Eens Euh!. Volgend najaar is Koen op Ketnet te zien in de nieuwe Samson&Gert-afleveringen op de camping.

Iets meer dan twee jaar geleden werd de allereerste ster op het Dorpsplein in Plopsaland De Panne onthuld door Will Tura. Daarna volgden ook onder andere Clouseau, K3, F.C. De Kampioenen en Sven Ornelis.

Bron: Persbericht Plopsa

Foto's en video

Gerelateerd nieuws

Niels Destadsbader geeft exclusieve avant-première in Plopsa Theater

8 februari 2019

Bandits en Niels Destadsbader veroveren Plopsa-theater

15 september 2014

Plopsa Theater ontvangt musical Kadanza Together

11 juni 2015

Nieuwe scare zones tijdens Halloween Scare Nights in Plopsaland De Panne

3 september 2019

Gert Verhulst gevierd tijdens laatste Samson & Gert Zomershow

24 augustus 2019

Holiday Park kondigt nieuwe maze aan voor Halloween Fright Nights

19 augustus 2019

UitgelichtKom griezelen in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Coo
Holiday Park

Halloween met Piet Piraat

Plopsaland De Panne

Halloween Scare Nights

Plopsaland De Panne

Ketnet Halloween Nocturnes

Plopsaland De Panne