Ieder jaar houd het Rode Kruis hun 14-daagse stickerverkoop. Op die sticker staat ieder jaar een andere tekening van een bekende figuur of serie. Die jaar zullen Maya de bij en haar vrienden die sticker sieren.  "> Ieder jaar houd het Rode Kruis hun 14-daagse stickerverkoop. Op die sticker staat ieder jaar een andere tekening van een bekende figuur of serie. Die jaar zullen Maya de bij en haar vrienden die sticker sieren.  "> Ieder jaar houd het Rode Kruis hun 14-daagse stickerverkoop. Op die sticker staat ieder jaar een andere tekening van een bekende figuur of serie. Die jaar zullen Maya de bij en haar vrienden die sticker sieren.  ">

Koop een sticker van Maya de Bij en steun het Rode Kruis!

Gepubliceerd op 19/04/2013 om 07:07

Ieder jaar houd het Rode Kruis hun 14-daagse stickerverkoop. Op die sticker staat ieder jaar een andere tekening van een bekende figuur of serie. Dit jaar zullen Maya de bij en haar vrienden die sticker sieren.

De voorbije jaren stonden onder andere de personages uit ‘FC De Kampioenen’, ‘Toy Story’ en zelfs Mega Mindy op de sticker. Tussen 25 april en 9 mei gaan in heel Vlaanderen de Rode Kruis-vrijwilligers de straat op voor hun jaarlijkse stickerverkoop. Dit jaar staan er acht afzonderlijke stickertjes van Maya de bij en haar vrienden op het grote stickervel. Een reden te meer om een sticker te kopen!De sticker bestaat uit 8 uitneembare figuurtjes die de kinderen elk apart kunnen opkleven.

Eén stickervel kost slechts vijf euro en met de opbrengst kunnen de vrijwilligers van het Rode Kruis hun dagelijkse werking financieren. Door een sticker te kopen zorg je er dus mee voor dat de Rode Kruis-afdeling in je buurt altijd paraat is om mensen in nood te helpen!

Op de achterkant van het stickervel staat overigens nog een leuke wedstrijd waarmee je een auto of een verblijf in vakantiepark Molenheide kan winnen. Meer info vind je op de website van het Rode Kruis.

Gerelateerd nieuws

Niels Destadsbader en Gerard Joling op zoek naar nieuwe K3

17 juni 2015

Hanne, Klaasje en Marthe vormen nieuwe K3

6 november 2015

K3 komt naar Plopsa Coo voor Pina Colada Weekend

9 juni 2017

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020