Krokusvakantie met Kaatje en Ketnet Musical in de Plopsa-parken

Gepubliceerd op 28/02/2019 om 18:24

De Plopsa-parken maken zich op voor een krokusvakantie vol liveshows en meet and greets. Plopsa Indoor Hasselt krijgt bezoek van onder meer Kaatje, Viktor, Kamiel en de Smurfen.

Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaqua De Panne en Mayaland Indoor zijn helemaal klaar voor een goedgevuld programma tijdens de krokusvakantie. In het overdekte Plopsa Indoor Hasselt staat carnaval centraal met de komst van Kaatje, Bumba en de Smurfen.

In samenwerking met Ketnet barst van 4 tot en met 8 maart een gigantisch carnavalsfeest los in het Hasseltse Plopsa-park. Tijdens Ketnet Jr. Carnaval maken verschillende tv-helden, waaronder Kaatje, Kamiel, Viktor en de Smurfen, zich klaar om samen met de bekendste Plopsa-figuren de allerkleinsten te entertainen. Ketnetters, jong en oud, krijgen er de kans om hun helden in levenden lijve te ontmoeten en te genieten van de swingende liveshow Kaatje Muziek. Het volledige programma Ketnet Jr. Carnaval is hier terug te vinden.

Plopsa Indoor Hasselt verwacht Kaatje deze krokusvakantie

Daarnaast tovert Bumba er met zijn vrienden op los in het Bumba Circus tijdens de dagelijkse Bumba Magico Show. De dag afsluiten, doen bezoekers op het Dorpsplein, waar iedere dag een kleurrijke confettiregen losbarst.

Plopsa Indoor Hasselt is tijdens de krokusvakantie open van 10u00 tot 17u30.

Ketnet Musical in het Plopsa Theater

Op zaterdag 9 en zondag 10 maart opent het Plopsa Theater in De Panne haar deuren voor de gloednieuwe Ketnet Musical TROEP!, een spetterend zang- en dansspektakel met Michiel De Meyer, Maureen Vanherberghen en een straffe nieuwe jongerencast.

Tickets voor de shows in De Panne, Oostende, Hasselt, Gent en Antwerpen zijn nog verkrijgbaar via de website van Studio 100. Wie de musical graag combineert met een bezoek aan Plopsaqua De Panne of Mayaland Indoor, kan daarvoor een combiticket bestellen.

Plopsaqua De Panne

Plopsaqua De Panne is in 2019 opnieuw 365 dagen open. Ook in de krokusvakantie kunnen bezoekers er dus van uren waterplezier genieten. De adembenemende attracties zoals de Wild River, het Stormbad en de zes glijbanen zorgen voor een magische beleving voor alle bezoekers, de hele vakantie lang.

Bovendien pakt Plopsaqua deze krokusvakantie voor het eerst uit met meet and greets. Bezoekers van het waterpark kunnen er op de foto met Maya de Bij, Willy en Wickie de Viking.

Mayaland Indoor

Mayaland Indoor, het indoorpark gelegen in Plopsaland De Panne met 10 attracties, staat de volledige krokusvakantie garant voor uren indoorplezier. Ook na de krokusvakantie is Mayaland Indoor afzonderlijk geopend tijdens de weekends. Vervolgens gaat op zondag 7 april 2019 het nieuwe seizoen van Plopsaland De Panne van start. Blikvangers dit jaar zijn de K3 Rollerskater en de Dino Splash. Bekijk steeds de openingstijden van Mayaland Indoor.

Gerelateerd nieuws

Carnaval met Kabouter Klus in Mayaland Indoor

4 maart 2017

Mayaland Indoor vanaf dit weekend opnieuw open

9 januari 2019

Mayaland nu ook geopend tijdens wintermaanden

3 juni 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020