Op woensdagen 11, 18 en 25 september verwelkomt Plopsaland De Panne het Kustseniorenfestival in het gloednieuwe Plopsa-theater. Meer dan 3.000 senioren zullen genieten van een optreden van onder andere Laura Lynn, Willy Sommers en De Romeo's.  "> Op woensdagen 11, 18 en 25 september verwelkomt Plopsaland De Panne het Kustseniorenfestival in het gloednieuwe Plopsa-theater. Meer dan 3.000 senioren zullen genieten van een optreden van onder andere Laura Lynn, Willy Sommers en De Romeo's.  "> Op woensdagen 11, 18 en 25 september verwelkomt Plopsaland De Panne het Kustseniorenfestival in het gloednieuwe Plopsa-theater. Meer dan 3.000 senioren zullen genieten van een optreden van onder andere Laura Lynn, Willy Sommers en De Romeo's.  ">

Kustseniorenfestival in Plopsaland De Panne bijna uitverkocht

Gepubliceerd op 06/09/2013 om 19:39

Op woensdagen 11, 18 en 25 september verwelkomt Plopsaland De Panne het Kustseniorenfestival in het gloednieuwe Plopsa-theater. Meer dan 3.000 senioren zullen genieten van een optreden van onder andere Laura Lynn, Willy Sommers en De Romeo’s.

Voor de vierde keer op rij ontvangt Plopsaland De Panne het Kustseniorenfestival, een organisatie van Neptunus-Pro. Deze keer wordt een speciale editie, want het festival gaat voor de eerste keer door in het Plopsa-theater. Na het succes van vorig jaar wordt de capaciteit met 40 procent verhoogd.

Dieter Bruneel, organisator:
Ieder jaar wordt het Kustseniorenfestival groter en grootser. Het zijn heus niet allemaal meer senioren die de weg vinden naar onze organisatie, ook heel wat medioren voelen zich aangesproken door de interessante formule die we samen met Plopsaland aanbieden.

 

Wim Wauters, parkmanager:
Voor slechts 15 euro hebben senioren vanaf 10 uur toegang tot Plopsaland De Panne. Vanaf 14 uur genieten ze van het optreden van tal van Vlaamse artiesten in het Plopsa-theater. Een mooie gelegenheid om een bezoek aan het park te combineren met een optreden van deze Vlaamse artiesten.

Het programma

  • 11 september: Paul Bruna, Lisa Del Bo, De Romeo’s
  • 18 september: Paul Bruna, Margriet Hermans, Willy Sommers
  • 25 september: Paul Bruna, Marc Dex, Laura Lynn

Tickets kunnen gekocht worden via kustseniorenfestival.be aan 15 euro of ter plaatse aan de kassa voor 20 euro.

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne beleeft tweede beste zomer ooit!

30 augustus 2013

Muzikale nocturnes met Bobo en Tjerk

12 augustus 2012

Plopsaland De Panne ontvangt tienduizenden abonnees voor exclusieve avond

10 juli 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020