KV Oostende start voetbalseizoen in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 31/08/2015 om 16:42

De volledige ploeg en entourage van voetbalploeg KV Oostende was vandaag aanwezig in Plopsaland De Panne om de start van het voetbalseizoen te vieren.

Plopsaland De Panne werd vandaag vereerd met een bezoekje van KV Oostende, dat momenteel op een gedeelde eerste plaats staat in de Jupiler Pro League. De spelers werden daarbij vergezeld door hun gezin en de staff van de voetbalploeg. Trainer Yves Vanderhaeghe, commercieel directeur Patrick Orlans en teammanager Rik Coucke vergezelden de spelers en KVO-voorzitter Marc Coucke tijdens een dagje pretparkplezier.

Marc Coucke, voorzitter KV Oostende:
We hebben reeds prachtige resultaten geboekt dit seizoen. Als bedanking wilden we de spelers en staff van KV Oostende dan ook een mooie dag bezorgen. Plopsaland De Panne is uiterst geschikt om met het hele gezin even te ontladen na de sportieve inspanningen van de voorbije maanden.


KV Oostende poseert bij het F.C. De Kampioenen Café (foto: Plopsa)

De spelers werden ’s middags verwend met een uitgebreide broodjeslunch aangeboden door het park. Fans die hun favoriete ploegspelers graag een keer in levende lijve willen ontmoeten, kunnen daarvoor binnenkort terecht in Plopsaland De Panne, dat dit najaar nog het decor vormt voor een heuse KVO-fandag.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Stilaan meer informatie over houten achtbaan Plopsaland bekend

1 april 2015

Plopsaland klaar voor komst 5 miljoenste bezoeker

31 mei 2007

Plopsaland De Panne ontvangt meer dan 45.000 bezoekers tijdens het verlengde hemelvaartweekend

12 mei 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020