Laatste reeks Samson & Gert-shows begonnen in Plopsaland

Gepubliceerd op 26/07/2019 om 20:03

Samson & Gert hebben deze week de aftrap gegeven van de laatste reeks van hun zomershows in Plopsaland De Panne. Voor het 20e jaar op rij brengen ze een show vol hits.

Met het afscheid van Gert Verhulst als Gert van Samson valt ook het doek over de Samson & Gert Zomershow in Plopsaland De Panne: een 20 jaar lange traditie. Al sinds de opening van het park in 2000 treedt het duo er jaarlijks op samen met De Burgemeester, die telkens voor grappige momenten en verkleedpartijen zorgt.

Naar aanleiding van dat afscheid ontvangen Samson & Gert een brief van de directeur van Plopsaland. Die heeft samen met De Burgemeester voor een speciale verrassing gezorgd. Maar wanneer die een goocheldoos krijgt en de trucs mislukken, lijkt er van die verrassing niets meer in huis te komen…

De Samson & Gert Zomershow is nog tot eind augustus iedere weekdag twee keer te zien in Plopsaland De Panne. Op vrijdag 23 augustus vindt de allerlaatste show plaats. Tot dan nemen Samson, Gert, De Burgemeester en hun XL Band ook deel aan de Plopsa Parade.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Kustseniorenfestival brengt artiesten naar Plopsaland

14 januari 2013

Kabouter Plop viert verjaardag in Plopsaland

12 oktober 2013

Toegangsprijzen Plopsa-parken voor 2017 nu online

9 januari 2017

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020

Plopsa breidt uit: nieuw indoorpretpark op komst in Tsjechië

10 maart 2020