Laatste reeks Samson & Gert-shows begonnen in Plopsaland

Gepubliceerd op 26/07/2019 om 20:03

Samson & Gert hebben deze week de aftrap gegeven van de laatste reeks van hun zomershows in Plopsaland De Panne. Voor het 20e jaar op rij brengen ze een show vol hits.

Met het afscheid van Gert Verhulst als Gert van Samson valt ook het doek over de Samson & Gert Zomershow in Plopsaland De Panne: een 20 jaar lange traditie. Al sinds de opening van het park in 2000 treedt het duo er jaarlijks op samen met De Burgemeester, die telkens voor grappige momenten en verkleedpartijen zorgt.

Naar aanleiding van dat afscheid ontvangen Samson & Gert een brief van de directeur van Plopsaland. Die heeft samen met De Burgemeester voor een speciale verrassing gezorgd. Maar wanneer die een goocheldoos krijgt en de trucs mislukken, lijkt er van die verrassing niets meer in huis te komen…

De Samson & Gert Zomershow is nog tot eind augustus iedere weekdag twee keer te zien in Plopsaland De Panne. Op vrijdag 23 augustus vindt de allerlaatste show plaats. Tot dan nemen Samson, Gert, De Burgemeester en hun XL Band ook deel aan de Plopsa Parade.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne ontvangt filmwagens en eigen premier

15 juni 2014

Mayaland nu ook geopend tijdens wintermaanden

3 juni 2013

Plopsa-parken presenteren tal van nieuwigheden deze zomer

20 juni 2019

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020