Laatste zomernocturne in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 17/08/2013 om 16:54

Vandaag, 17 augustus, was Plopsaland De Panne voor de laatste keer deze zomervakantie geopend tot 22u30. Op het programma stonden meet and greets met Dobus, team ROX en Stef en Femke van ‘Galaxy Park’. De zon was overdag van de partij en zorgde voor een magische sfeer.

Meet and greets
In de late avond werd de ‘Carrousel’ op het Kermisplein het decor voor een meet and greet met de enige echt Dobus. Rond de replica van de wagen in de ROX-zone werd een wachtrij geplaatst voor de meet and greet met Rick, Olivia en Xavier van de televisieserie ‘ROX’ en de twee stoelen op het podium op het Kasteelplein werden ingenomen voor Stef en Femke van ‘Galaxy Park’.

Op het einde van de dag verzamelden alle bezoekers op het Dorpsplein voor een spetterend optreden van de Plopsa-band en het vuurwerk, dat ontstoken werd door niemand minder dan Maja de bij.

Nieuwtjes
Links van restaurant ‘Viking grill’ in het nieuwe themagedeelte Wickieland is deze week een decoratief ijshoorntje geplaatst. Dit omdat er ook ijsjes te verkrijgen zijn in het restaurant.

De ronde, houten bankjes rond de steunpalen van ‘De vleermuis’ zijn sinds kort weggehaald. De reden hiervan is niet bekend, waarschijnlijk zijn ze even weg voor onderhoud.

Foto’s

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Gerelateerd nieuws

Kaatje zorgt voor nieuw bezoekersrecord Plopsaland De Panne

9 juni 2014

De nieuwe folder van Plopsaland De Panne is er!

24 maart 2014

‘Ketnet fandagen’ in Plopsaland De Panne

5 juli 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020