Laura Tesoro onthult ster op Walk of Fame in Plopsaland

Gepubliceerd op 12/10/2019 om 10:10

Vrijdagavond kreeg zangeres Laura Tesoro haar eigen ster op de Walk of Fame in Plopsaland De Panne. Aanleiding was haar liveconcert van die avond en de inhuldiging van het Proximus Theater.

Daarmee treedt ze in de voetsporen van onder andere Niels Destadsbader, Gers Pardoel, Clouseau en vele andere topartiesten. De Antwerpse zangeres, bekend van de hits What’s The Pressure, Higher, Beast en Mutual, onthulde vrijdag haar eigen ster in het bijzijn van haar trouwe fans. Nadien gaf ze het beste van zichzelf tijdens een spetterend liveconcert gevuld met tal van eigen hits en een resem hedendaagse funky/pop klassiekers.

De prestigieuze Walk of Fame op het Dorpsplein in Plopsaland De Panne telt nu 24 sterren. “Bezoekers zijn er vaak te vinden om foto’s te maken van hun favoriete artiesten die we met een ster vereeuwigd hebben”, vertelt Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne.

Lees ook: Plopsa Theater krijgt nieuwe naam: Proximus Theater

Naast de steronthulling en het liveconcert van Laura Tesoro werd vrijdag ook de nieuwe naam van het Plopsa Theater gevierd. De theaterzaal, in hartje Plopsaland De Panne, draagt sindsdien de naam ‘Proximus Theater‘. Tijdens de voorbije dagen werd daarvoor heel wat communicatie aangepast: van affiches en de website tot het logo op de gevel van het theater.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Plopsa-parken trekken recordaantal bezoekers tijdens kerstvakantie

9 januari 2018

Plopsa nodigt alle burgemeesters uit voor de officiële opening van het Plopsa-theater

25 juni 2013

2Empress brengt festivalsfeer naar Plopsaland De Panne

13 augustus 2017

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020

Plopsa Theater krijgt nieuwe naam: Proximus Theater