Leer zondag snowboarden in Plopsa Indoor Hasselt!

Gepubliceerd op 13/10/2016 om 09:42

Komende zondag staat er in Plopsa Indoor Hasselt een pop-up snowboardpark. Daarop kunnen de jongste bezoekers gratis leren snowboarden.

Ga je tijdens de kerstvakantie op sneeuwvakantie en wil je je kinderen nu al de skills van het snowboarden aanleren? Of wil je ze gewoon even opfrissen? Dan moet je aanstaande zondag in Plopsa Indoor Hasselt zijn, want dan komt het Riglet snowboardpark naar Hasselt!

Het Riglet Snowpark is een initiatief van Sneeuwsport Vlaanderen en Burton, een merk gespecialiseerd in snowboardartikelen. Het park is ontwikkeld voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar en is volledig gratis te bezoeken. De kinderen krijgen een snowboard onder hun voeten en een helm en kunnen daarna een heuvelachtig parcours met hindernissen trotseren. Achteraf krijgen ze een diploma en maken ze kans op prijzen.

Je vindt het Riglet Snowpark op zondag 16 oktober van 12u tot 17u in Plopsa Indoor Hasselt. Nog geen tickets? Gebruik in de ticketshop dan de promocode ‘Kidsonsnow’ en geniet van 5 euro korting per ticket!

Gerelateerd nieuws

Maya de bij bereikt ook Plopsa Indoor Hasselt

19 augustus 2013

Eerste attracties met nieuwe K3 in de Plopsa-parken

15 juni 2016

Openingstijden Plopsa-parken in 2018 nu beschikbaar

6 december 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020