Loopwedstrijd gaat dwars door Plopsa Indoor Hasselt

Gepubliceerd op 29/03/2017 om 21:23

Begin juni vindt in Hasselt de tweede editie plaats van de Urban Trail, een loopwedstrijd langsheen bekende trekpleisters in grote steden. Plopsa Indoor Hasselt ligt dit jaar op het parcours van de wedstrijd.

De Urban Trail loopwedstrijden zijn al enkele jaren erg populair in Vlaanderen. Onder meer in Brussel, Gent en Antwerpen liepen de afgelopen jaren honderden sportievelingen doorheen de straten. Op 5 juni vindt in Hasselt de tweede editie van de wedstrijd plaats.

Ook in de Limburgse hoofdstad krijgen de lopers een uniek decor voorgeschoteld. Eén daarvan is Plopsa Indoor Hasselt, waar de deelnemers door Bumba extra aangemoedigd zullen worden. Andere nieuwe locaties waarlangs het parcours loopt, worden de komende weken bekend gemaakt.

Greg Broekmans, organisator Hasselt Urban Trail:
We zijn blij dat Plopsa Indoor Hasselt voor deze tweede editie van de Hasselt Urban Trail haar deuren openzet. Elk jaar willen we de deelnemers laten kennismaken met een ander bijzonder stukje Hasselt.

Inschrijven voor de Hasselt Urban Trail kan via de officiële website van de wedstrijd. Er zijn 5000 startnummers beschikbaar, waarvan 500 voor wandelaars die het 10 km lange parcours op een iets trager tempo willen afleggen. Alle deelnemers krijgen een gratis ontbijt, T-shirt en ticket voor Plopsa Indoor Hasselt (bij aankoop van een tweede ticket).

De Plopsa-parken lijken de laatste tijd erg populair bij sportwedstrijden. Eerder deze week startte de wielerdriedaagse De Panne-Koksijde op het Dorpsplein van Plopsaland De Panne. De renners werden er aangemoedigd door de Studio 100-figuren.

Gerelateerd nieuws

972.188 paaseitjes geraapt in de Plopsa-parken

28 maart 2016

Plopsa Indoor Hasselt overschrijdt de kaap twee miljoen bezoekers

31 mei 2012

Een blitsbezoek aan de Plopsa-winkel en Plopsa Indoor Hasselt

3 augustus 2012

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020