Majaland Kownaty bezorgt school nieuw computerlokaal

Gepubliceerd op 12/11/2017 om 12:32

Een Poolse lagere school beschikt sinds deze week over een gloednieuw computerlokaal dat gefinancierd werd door Majaland Kownaty, het Plopsa-park dat begin 2018 de deuren opent.

Dankzij een investering van Majaland Kownaty beschikt een lagere school in het Poolse dorpje Boczow, vlakbij Kownaty, over gloednieuwe ICT-infrastructuur. Het nog in aanbouw zijnde themapark schonk onder meer 27 laptops, een digitaal schoolbord, printers en tv-schermen. Hiermee kunnen de lessen in het schooltje interactiever gemaakt worden.

Het computerlokaal kwam er na financiering door Majaland Kownaty, bouwbedrijf CFE en Lift Me Up: de organisatie van Luc Van der Biest – investeringsdirecteur bij Plopsa – die ijvert voor een goede toegankelijkheid van openbare plaatsen en gebouwen. Afgelopen week was Luc Van der Biest zelf aanwezig bij de inhuldiging, samen met onder andere Daniel Heinst (CEO van Holiday Park Kownaty) en de burgemeester van Torzym.

Ondertussen gaat de bouw van Majaland Kownaty verder. Het eerste Poolse Plopsa-park zal de deuren openen in de lente van 2018 en heeft onder meer een junior achtbaan van Wickie de Viking, een dierenmolen van Heidi en een bloemenmolen van Maya de Bij in haar aanbod. Majaland zal in totaal zo’n 10 hectare groot worden, maar kan in de toekomst nog uitbreiden.

Vorig jaar blikten we in Plopsa Indoor Hasselt al vooruit op Majaland Kownaty. Die reportage kan je hier bekijken.

Bron: Wyborcza

Gerelateerd nieuws

Nieuwe attracties in aanbouw in Majaland Kownaty

22 juni 2017

Majaland Kownaty opent al vroeger: fans welkom voor preview

13 september 2018

Majaland Kownaty: nieuwe concepttekeningen vrijgegeven

23 oktober 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020