Majaland Kownaty opent al vroeger: fans welkom voor preview

Gepubliceerd op 13/09/2018 om 20:15

Naar aanleiding van de grote opening van Majaland Kownaty eind deze maand, organiseert het park enkele previewdagen voor alle geïnteresseerden. Zij krijgen een exclusief voorproefje van het eerste Plopsa-park op Poolse bodem.

Enkele dagen voor de officiële opening op zaterdag 29 september, krijgen kijklustige fans de kans om Majaland Kownaty al te ontdekken. Op 26, 27 en 28 september 2018 zet het overdekte themapark de deuren open voor nieuwsgierige fans die al een blik willen werpen op het zevende Plopsa-park, dat gewijd is aan Maya de Bij, Wickie de Viking, Heidi en Bumba. Majaland is op deze dagen van 14u tot 18u toegankelijk.

Wie als één van de eerste bezoekers ooit door Majaland Kownaty wil wandelen en de attracties wil uitproberen, kan een ‘pre-opening’-ticket kopen via de website van het park. Tijdens de previewdagen mogen volwassenen binnen aan kindertarief, waardoor je 9,50 in plaats van 16,50 euro betaalt. Geïnteresseerden moeten er wel snel bij zijn: per dag worden slechts 250 tickets beschikbaar gesteld.

Lees ook: Openingstijden, tarieven en een show: opening Majaland Kownaty nadert


De Bloemenmolen in het buitengedeelte van het Poolse park

Majaland bestaat uit een overdekt gebied en een ruime buitenzone, goed voor 10 hectare pretparkplezier. Blikvangers zijn de Vikingachtbaan, De Dierenmolen en de interactieve Bloemenmolen. In het theater zal vanaf de opening een Maya Show te zien zijn. Over enkele jaren moet een eerste uitbreiding voltooid zijn: een houten achtbaan, vergelijkbaar met Heidi The Ride in Plopsaland De Panne.

Onlangs raakte bekend dat Plopsa plannen heeft voor een tweede pretpark in Polen. Dat moet in Warschau komen, waar een groot reclamebord sinds kort de komst van het park aankondigt. Momenteel wordt nog onderhandeld over de precieze locatie van Majaland Warschau.

Gerelateerd nieuws

Opening Majaland Kownaty uitgesteld: Plopsa-park opent pas in najaar

12 april 2018

Plopsa in Orlando, 1 jaar later: een stand van zaken

17 november 2017

Majaland Kownaty: nieuwe concepttekeningen vrijgegeven

23 oktober 2016

Na bijna 30 jaar: Plopsaland De Panne neemt vandaag afscheid van Boomstammetjes

4 november 2018

Plopsaland De Panne vernieuwt menukaart Restaurant Prinsessia

3 november 2018

Extra nocturnes in 2019 in Plopsaland en Plopsaqua De Panne

30 oktober 2018

Openingstijden, tarieven en een show: opening Majaland Kownaty nadert