Majaland Kownaty opent al vroeger: fans welkom voor preview

Gepubliceerd op 13/09/2018 om 20:15

Naar aanleiding van de grote opening van Majaland Kownaty eind deze maand, organiseert het park enkele previewdagen voor alle geïnteresseerden. Zij krijgen een exclusief voorproefje van het eerste Plopsa-park op Poolse bodem.

Enkele dagen voor de officiële opening op zaterdag 29 september, krijgen kijklustige fans de kans om Majaland Kownaty al te ontdekken. Op 26, 27 en 28 september 2018 zet het overdekte themapark de deuren open voor nieuwsgierige fans die al een blik willen werpen op het zevende Plopsa-park, dat gewijd is aan Maya de Bij, Wickie de Viking, Heidi en Bumba. Majaland is op deze dagen van 14u tot 18u toegankelijk.

Wie als één van de eerste bezoekers ooit door Majaland Kownaty wil wandelen en de attracties wil uitproberen, kan een ‘pre-opening’-ticket kopen via de website van het park. Tijdens de previewdagen mogen volwassenen binnen aan kindertarief, waardoor je 9,50 in plaats van 16,50 euro betaalt. Geïnteresseerden moeten er wel snel bij zijn: per dag worden slechts 250 tickets beschikbaar gesteld.

Lees ook: Openingstijden, tarieven en een show: opening Majaland Kownaty nadert


De Bloemenmolen in het buitengedeelte van het Poolse park

Majaland bestaat uit een overdekt gebied en een ruime buitenzone, goed voor 10 hectare pretparkplezier. Blikvangers zijn de Vikingachtbaan, De Dierenmolen en de interactieve Bloemenmolen. In het theater zal vanaf de opening een Maya Show te zien zijn. Over enkele jaren moet een eerste uitbreiding voltooid zijn: een houten achtbaan, vergelijkbaar met Heidi The Ride in Plopsaland De Panne.

Onlangs raakte bekend dat Plopsa plannen heeft voor een tweede pretpark in Polen. Dat moet in Warschau komen, waar een groot reclamebord sinds kort de komst van het park aankondigt. Momenteel wordt nog onderhandeld over de precieze locatie van Majaland Warschau.

Gerelateerd nieuws

Bouw Majaland Kownaty live te volgen via webcam

9 januari 2017

Pools pretpark krijgt licentie voor eigen Mayaland

24 september 2014

Eerste concepttekeningen Holiday Park Kownaty vrijgegeven

16 september 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Openingstijden, tarieven en een show: opening Majaland Kownaty nadert