Mayaland Indoor vanaf dit weekend opnieuw open

Gepubliceerd op 09/01/2019 om 19:41

Plopsaland De Panne opent vanaf dit weekend opnieuw een stuk van het park. Bezoekers kunnen tot eind maart terecht in Mayaland Indoor: het overdekte themagebied.

Goed nieuws voor wie Plopsaland De Panne niet kan missen. Mayaland Indoor is ook dit voorjaar geopend tijdens de weekends wanneer Plopsaland De Panne gesloten is voor winteronderhoud. Het overdekte themagebied vlakbij de ingang van het park opent de deuren op zaterdagen en zondagen tussen 12 januari en 31 maart 2019, telkens van 10u30 tot 17u00. Enkel op zaterdag 12 januari blijft Mayaland Indoor tot 16u00 geopend.

In Mayaland staan 10 attracties, waaronder de interactieve draaimolen De Bloemenmolen waarin bezoekers op de tonen van een aanstekelijk liedje in een bloem door de lucht vliegen. Daarnaast vind je er ook De Valtoren, De Waterlelies en De Swingboom. Het attractie-aanbod bestaat verder uit een speeltuin, klimboom en een ballenbad.

Lees ook: Plopsa verhoogt korting voor abonnementhouders in Plopsaqua

Ook waterpark Plopsaqua De Panne blijft open tijdens de sluitingsperiode van Plopsaland De Panne. Tijdens weekends zijn bezoekers er tot 18u00 welkom, tijdens de volledige krokusvakantie zelfs tot 20u00. Wie een bezoek brengt aan Plopsaqua De Panne op een dag waarop ook Mayaland Indoor open is, kan met zijn Plopsaqua-ticket gratis naar Mayaland. Een ticket voor Mayaland Indoor kost 10,99 euro.

Plopsaland De Panne zelf opent de deuren opnieuw vanaf zondag 7 april 2019. Het park presenteert dit jaar twee vernieuwde attracties: de K3 Rollerskater die in mei feestelijk geopend wordt en de vernieuwde Boomstammetjes die vanaf deze zomer Dino Splash heten.

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne opent Mayaland tijdens sluitingsdagen

5 november 2013

Krokusvakantie met Kaatje en Ketnet Musical in de Plopsa-parken

28 februari 2019

Een krokusvakantie boordevol shows in de Plopsa-parken

20 februari 2017

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020

Plopsa breidt uit: nieuw indoorpretpark op komst in Tsjechië

10 maart 2020

Plopsa verhoogt korting voor abonnementhouders in Plopsaqua