Maya’s Wereld opent dit weekend in Plopsa Indoor Hasselt

Gepubliceerd op 16/12/2014 om 14:01

Goed nieuws voor fans van Maya de Bij! Het populaire bijtje verwelkomt voortaan al haar vriendjes in Maya’s Wereld, een vernieuwde themazone in Plopsa Indoor Hasselt.

In de vernieuwde zone valt er heel wat te beleven. Kinderen wanen zich er tussen levensgrote bloemen, ontdekken de Maya-attractie en genieten van de wondermooie natuurwereld van Maya de Bij. Om dit te vieren organiseert Plopsa Indoor Hasselt op 20 en 21 december een heus Maya Weekend. Op het programma: ontmoetingen met Maya de Bij, dansen met Maya onder dwarrelende sneeuwvlokjes en een speciale Maya Show in het theater. Op het einde van de dag worden alle kids getrakteerd op een leuke Maya-verrassing.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa:
We zijn erg blij dat we Maya een vaste stek kunnen geven in Plopsa Indoor Hasselt. De kleurrijke wereld van Maya, herkenbaar uit de serie en de eerste langspeelfilm, spreekt jong en oud aan.

Maar er is meer! Speciaal voor het Maya Weekend zijn er combitickets verkrijgbaar, waarmee men toegang krijgt tot zowel het Maya Weekend in Plopsa Indoor Hasselt als de gloednieuwe film Maya: Eerste Vlucht in een Kinepolis-vestiging en datum naar keuze. Een combiticket kost 20 euro per persoon (in plaats van 28,40 euro) en is te koop via plopsa.be.

foto: Plopsa

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Hasselt afgehuurd op 13, 21 en 27 oktober

12 oktober 2012

Goedkopere Plopsa-tickets bij Brantano

5 juni 2013

Belgische Plopsa-parken behalen nieuw bezoekersrecord tijdens kerstvakantie

4 januari 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020