Mega Mindy gaat op boevenjacht in Plopsa Indoor Hasselt

Gepubliceerd op 24/10/2014 om 15:22

Plopsa Indoor Hasselt verwelkomt deze herfstvakantie Mega Mindy. Van 27 tot en met 31 oktober gaat ze samen met alle bezoekers op boevenjacht tijdens de Mega Mindy Boevendagen.

Mega Mindy-fans kunnen hun heldin in levende lijve bewonderen in Plopsa Indoor Hasselt. Op weekdagen gedurende de herfstvakantie, vinden daar de Mega Mindy Boevendagen plaats. Dit is een interactief evenement waarbij bezoekers, zodra ze het park betreden, middenin een heus avontuur terechtkomen.

Er werd door gemene boeven immers een ‘echte’ bom geplaatst in het indoorthemapark. Mega Mindy roept daarom de hulp in van alle bezoekers om de code te vinden die de bom onschadelijk maakt. Om 14u en 16u kunnen bezoekers bovendien dagelijks genieten van een knallende Mega Mindy liveshow en meezingen met haar bekendste hits.


(foto: Plopsa)

Dit alles vindt plaats in ware Halloweensfeer. Plopsa Indoor Hasselt wordt gedurende de hele herfstvakantie in een schrikwekkend kleedje gestoken. Het park is de hele vakantieperiode, van 25 oktober tot en met 2 november 2014,dagelijks geopend. Je kan er alle dagen terecht voor een onvergetelijk Halloweenfeest van 10u tot 17u30.

Afgelopen weken was Mega Mindy ook al in Plopsaland De Panne van de partij. Een fotoverslag daarvan vind je hier.

Gerelateerd nieuws

Maya de bij bereikt ook Plopsa Indoor Hasselt

19 augustus 2013

Een onvergetelijk kerstfeest in de Plopsa-parken

17 december 2015

Plopsa-parken zetten paasvakantie in met paaseierenraap

28 maart 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020