Mega Mindy mobiel uitgebrand in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 09/09/2014 om 15:09

Deze middag is de Mega Mindy mobiel in Plopsaland De Panne volledig uitgebrand. De wagen waarmee Mega Mindy en Mega Toby door het park rijden vatte iets voor twee uur vuur.

De blauwe Mega Mindy mobiel waarmee Mega Mindy en Mega Toby doorheen Plopsaland De Panne rijden is deze namiddag volledig uitgebrand. Medewerkers van het park reden iets voor twee uur met de wagen richting de Mega Mindy-zone, waar de auto vuur vatte.


de Mega Mindy mobiel in betere tijden

Het personeel van het park probeerde de wagen nog te blussen, maar dat lukte helaas niet. De brandweer ondernam daarna nog een tweede, succesvolle poging om het voertuig te blussen. Wellicht werd de brand veroorzaakt door een technisch probleem, “maar de echte oorzaak zullen we nooit weten omdat de wagen volledig vernield is” zegt een woordvoerster. Plopsaland De Panne was op het moment van de brand gesloten en er vielen geen gewonden.

De auto is de originele auto die gebruikt werd in de film Het geheim van Mega Mindy, die in 2009 opgenomen werd. De auto werd een jaar na de opnames naar Plopsaland De Panne overgebracht, waar hij tot vandaag gebruikt werd. Het is nog niet bekend of Plopsa een nieuwe auto zal laten maken.

bron: Het Laatste NieuwsFocus&WTV

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne maakt zich op voor een nieuw seizoen!

28 maart 2013

‘Mega Mindy zomeravonden’ in Plopsaland De Panne

6 augustus 2012

Foto-update uit Plopsaland De Panne (22 juni 2014)

22 juni 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020