Mega Mindy mobiel uitgebrand in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 09/09/2014 om 15:09

Deze middag is de Mega Mindy mobiel in Plopsaland De Panne volledig uitgebrand. De wagen waarmee Mega Mindy en Mega Toby door het park rijden vatte iets voor twee uur vuur.

De blauwe Mega Mindy mobiel waarmee Mega Mindy en Mega Toby doorheen Plopsaland De Panne rijden is deze namiddag volledig uitgebrand. Medewerkers van het park reden iets voor twee uur met de wagen richting de Mega Mindy-zone, waar de auto vuur vatte.


de Mega Mindy mobiel in betere tijden

Het personeel van het park probeerde de wagen nog te blussen, maar dat lukte helaas niet. De brandweer ondernam daarna nog een tweede, succesvolle poging om het voertuig te blussen. Wellicht werd de brand veroorzaakt door een technisch probleem, “maar de echte oorzaak zullen we nooit weten omdat de wagen volledig vernield is” zegt een woordvoerster. Plopsaland De Panne was op het moment van de brand gesloten en er vielen geen gewonden.

De auto is de originele auto die gebruikt werd in de film Het geheim van Mega Mindy, die in 2009 opgenomen werd. De auto werd een jaar na de opnames naar Plopsaland De Panne overgebracht, waar hij tot vandaag gebruikt werd. Het is nog niet bekend of Plopsa een nieuwe auto zal laten maken.

bron: Het Laatste NieuwsFocus&WTV

Gerelateerd nieuws

Goedkopere Plopsa-tickets bij Brantano

5 juni 2013

Heidi The Ride haalt eerste internationale award binnen

27 september 2017

Filip en Mathilde bezoeken Plopsaland De Panne

29 oktober 2006

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020

Plopsa breidt uit: nieuw indoorpretpark op komst in Tsjechië

10 maart 2020