Mega Mindy vangt alle boeven in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 11/10/2014 om 19:05

Mega Mindy is dit en komend weekend in Plopsaland De Panne te vinden. Samen met het politiekorps rekent ze er alle boeven in tijdens de Mega Mindy Boevendagen.

Na enkele jaren afwezigheid is Mega Mindy weer helemaal terug in Plopsaland De Panne. Ze zorgt er dit en komend weekend voor dat het park veiliger is dan ooit tevoren. Bovendien is er in het Plopsa-theater ook een leuke show met alle bekende hits.

Tijdens de Mega Mindy Boevendagen is er de hele dag door een politiekorps in het park te vinden die de boeven er probeert in te rekenen. Aan de ingang van het park hebben de schurken een bom geplaatst die enkel met een cijfercode onschadelijk gemaakt kan worden. Het is aan de bezoekers om de code te vinden, door de borden met een cijfer verspreid in het park in de goede volgorde te plaatsen.

Plopsaqua

Men is begonnen met het vormgeven van de geveltjes tussen  het Plopsa-theater en het eigenlijke zwembad zelf. Afgelopen week werden er hiervoor al stellingen geplaatst. Naast het werk aan de geveltjes, wordt er ook hard gewerkt aan de voorbereidingen voor een vloer rond het buitenbad. De glijbanen zijn een tijdje geleden afgewerkt.

Nieuwtjes

Op de bogen die je op verscheidene plaatsen in het park vindt, zijn de banners aan de zijkanten vervangen door banner voor de najaarsevenementen zoals Halloween en de Sint-weekends. Ook op de parkplanborden is de reclame voor Fiesta Latina vervangen door een affiche voor Halloween.

In de wachtrij van Anubis The Ride is er nieuwe verlichting geplaatst en is het eerste decor vernieuwd. In de wachtrij van De Boomstammetjes is dan weer een stukje van een houten balk vervangen. Op de voorkant van de wasmachine bij de Rollerskater is een nieuwe sticker verschenen met reclame voor Samsung.

Aan de buitenzijde van het park, ter hoogte van de werfinrit voor Plopsaqua, is een nieuwe bekendmaking geplaatst. Het gaat over een aanvraag tot opslag van 1750 liter propaangas. De figuur van Maya de bij die je tijdens de dagelijkse Maya-show kan zien, heeft een nieuw hoofd gekregen.


Gerelateerd nieuws

Openparkdagen bij Plopsa in de paasvakantie

12 maart 2014

Nog één keer Halloween vieren in Plopsaland De Panne

2 november 2014

Plopsa-parken tevreden over paasvakantie

13 april 2012

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020