Mega Mindy voor de eerste keer in Plopsaland tijdens Halloween

Gepubliceerd op 14/10/2017 om 20:06

Plopsaland De Panne pakt dit jaar uit met een uitgebreid halloweenprogramma. Voor de eerste keer komt ook Mega Mindy naar het park tijdens deze periode.

Het is van de Mega Mindy Boevendagen in 2015 geleden dat er in Plopsaland De Panne nog eens een Mega Mindy-evenement plaatsvond. Het nieuwe Mega Mindy Halloween werd duidelijk gesmaakt door bezoekers, die voor de shows in een lange rij stonden.

Tijdens de show krijgt Mega Mindy opdrachten van een ‘onbekend’ personage. Uiteraard spelen de vele Mega Mindy-hits een belangrijke rol in de show. Voor het eerst wordt Mega Mindy omringd door vier dansers en danseressen.

Zoals steeds is Plopsaland prachtig gedecoreerd tijdens de halloweenperiode. Bij het binnenkomen wordt je al meteen verwelkomd door de Plopsa-figuren en drie grote pompoenen in de vorm van Wickie de Viking, Maya de Bij en Kabouter Plop. Ook het Kasteelplein en het Kermisplein baden in de pompoenen en strobalen.

Op het Kermisplein kan je dagelijks meedansen met Urzula – één van de drie nieuwe halloweenpersonages – en de andere heksen. Net voor de uitzwaai is er op het Dorpsplein ook nog de show ‘Het Bal van de Pompoenkoning’.

Vanaf volgend weekend is Piet Piraat aanwezig in Plopsaland De Panne om Halloween te vieren. Samen met Berend Brokkenpap brengt hij een spannende show in het Plopsa Theater. Tijdens de herfstvakantie zijn er ook de Ketnet Halloween Nocturnes met Nachtwacht.

Nieuw in het park

Algemeen

Foto's en video

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Foto-update uit Plopsaland De Panne (3 november 2015)

3 november 2015

Rachel ‘Oma Plopsa’ Lammens (93) overleden

28 september 2017

Officiële opening van de Kaatje-zone in Plopsaland De Panne!

19 mei 2013

Nieuwigheden vlak voor de zomer in Plopsaland De Panne

14 juni 2018

Gers Pardoel komt opnieuw naar Plopsa Theater

12 juni 2018

Plopsa heeft plannen voor tweede Maya de Bij-pretpark in Polen

5 juni 2018