Mega Mindy voor de eerste keer in Plopsaland tijdens Halloween

Gepubliceerd op 14/10/2017 om 20:06

Plopsaland De Panne pakt dit jaar uit met een uitgebreid halloweenprogramma. Voor de eerste keer komt ook Mega Mindy naar het park tijdens deze periode.

Het is van de Mega Mindy Boevendagen in 2015 geleden dat er in Plopsaland De Panne nog eens een Mega Mindy-evenement plaatsvond. Het nieuwe Mega Mindy Halloween werd duidelijk gesmaakt door bezoekers, die voor de shows in een lange rij stonden.

Tijdens de show krijgt Mega Mindy opdrachten van een ‘onbekend’ personage. Uiteraard spelen de vele Mega Mindy-hits een belangrijke rol in de show. Voor het eerst wordt Mega Mindy omringd door vier dansers en danseressen.

Zoals steeds is Plopsaland prachtig gedecoreerd tijdens de halloweenperiode. Bij het binnenkomen wordt je al meteen verwelkomd door de Plopsa-figuren en drie grote pompoenen in de vorm van Wickie de Viking, Maya de Bij en Kabouter Plop. Ook het Kasteelplein en het Kermisplein baden in de pompoenen en strobalen.

Op het Kermisplein kan je dagelijks meedansen met Urzula – één van de drie nieuwe halloweenpersonages – en de andere heksen. Net voor de uitzwaai is er op het Dorpsplein ook nog de show ‘Het Bal van de Pompoenkoning’.

Vanaf volgend weekend is Piet Piraat aanwezig in Plopsaland De Panne om Halloween te vieren. Samen met Berend Brokkenpap brengt hij een spannende show in het Plopsa Theater. Tijdens de herfstvakantie zijn er ook de Ketnet Halloween Nocturnes met Nachtwacht.

Nieuw in het park

Algemeen

Foto's en video

Gerelateerd nieuws

Achtbanen Plopsaland en Holiday Park vallen in de prijzen

8 mei 2018

Foto-update uit Plopsaland De Panne (6 februari 2016)

7 februari 2016

Nieuwe Samson en Gert Zomershow te zien in Plopsaland De Panne

21 juli 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020