Superheld Mega Toby krijgt een eigen themafiguur in Plopsaland De Panne. Louis Talpe stelt met trots de nieuwe Plopsa-figuur voor.  "> Superheld Mega Toby krijgt een eigen themafiguur in Plopsaland De Panne. Louis Talpe stelt met trots de nieuwe Plopsa-figuur voor.  "> Superheld Mega Toby krijgt een eigen themafiguur in Plopsaland De Panne. Louis Talpe stelt met trots de nieuwe Plopsa-figuur voor.  ">

Mega Toby krijgt eigen themafiguur in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 27/03/2013 om 22:53

Superheld Mega Toby krijgt een eigen themafiguur in Plopsaland De Panne. Louis Talpe stelt met trots de nieuwe Plopsa-figuur voor.

Louis Talpe tijdens zijn eerste ontmoeting met de figuur:
Tof dat ook Mega Toby een alter ego krijgt in Plopsaland De Panne. Mega Mindy zal tevreden zijn, dan is ze niet meer alleen om boeven te verjagen in het pretpark. Hij is alleszins even gespierd als de echte Mega Toby.

Mega Toby is de veertiende themafiguur die kinderen kunnen ontmoeten in Plopsaland De Panne. Hij zal een vrolijk duo vormen met Mega Mindy, die twee jaar geleden haar intrede in het park deed. Ook deze tv-helden zijn te bewonderen in Plopsaland De Panne: Kabouter Plop en Kwebbel; Bumba en Bumbalu; Maya de Bij en Flip de Sprinkhaan; Kaatje en Viktor; Wickie de Viking en Halvar; Piet Piraat en Berend.

Plopsaland De Panne opent op zondag 31 maart opnieuw haar deuren na een korte winterslaap.

Foto’s

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsaland maakt openingsdatum Heidi The Ride bekend

15 maart 2017

Plopsaland De Panne uitverkocht op 13 september 2015

10 september 2015

Langste kerstslinger ooit op Ketnet Kerst

12 december 2013

In detail: zo zal het hotel van Plopsaland De Panne eruitzien

22 mei 2018

Locatie nieuwe achtbaan en darkride Plopsaland De Panne bekend

21 mei 2018

Opening Holiday Indoor ligt vast, hotel en waterpark volgen

20 mei 2018