Superheld Mega Toby krijgt een eigen themafiguur in Plopsaland De Panne. Louis Talpe stelt met trots de nieuwe Plopsa-figuur voor.  "> Superheld Mega Toby krijgt een eigen themafiguur in Plopsaland De Panne. Louis Talpe stelt met trots de nieuwe Plopsa-figuur voor.  "> Superheld Mega Toby krijgt een eigen themafiguur in Plopsaland De Panne. Louis Talpe stelt met trots de nieuwe Plopsa-figuur voor.  ">

Mega Toby krijgt eigen themafiguur in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 27/03/2013 om 22:53

Superheld Mega Toby krijgt een eigen themafiguur in Plopsaland De Panne. Louis Talpe stelt met trots de nieuwe Plopsa-figuur voor.

Louis Talpe tijdens zijn eerste ontmoeting met de figuur:
Tof dat ook Mega Toby een alter ego krijgt in Plopsaland De Panne. Mega Mindy zal tevreden zijn, dan is ze niet meer alleen om boeven te verjagen in het pretpark. Hij is alleszins even gespierd als de echte Mega Toby.

Mega Toby is de veertiende themafiguur die kinderen kunnen ontmoeten in Plopsaland De Panne. Hij zal een vrolijk duo vormen met Mega Mindy, die twee jaar geleden haar intrede in het park deed. Ook deze tv-helden zijn te bewonderen in Plopsaland De Panne: Kabouter Plop en Kwebbel; Bumba en Bumbalu; Maya de Bij en Flip de Sprinkhaan; Kaatje en Viktor; Wickie de Viking en Halvar; Piet Piraat en Berend.

Plopsaland De Panne opent op zondag 31 maart opnieuw haar deuren na een korte winterslaap.

Foto’s

Gerelateerd nieuws

Het zomerse PlopsaFUN-magazine is er!

17 juli 2014

Plopsaland De Panne uitverkocht op 28 september 2014

27 september 2014

Wickieland officieel geopend in Plopsaland De Panne

30 juni 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020