Meli-Park Expo brengt geschiedenis weer tot leven

Gepubliceerd op 25/06/2016 om 16:58

Bijna de hele zomervakantie lang loopt er in De Panne een tentoonstelling over Meli-Park, het familiepretpark dat de voorloper was van het huidige Plopsaland De Panne.

Tijdens de Meli-Park Expo maak je kennis met de wereld van de bijen en hun honing. Je wandelt er als het ware doorheen het voormalige familiepark en komt attracties tegen als Apirama en het Sprookjesbos.

De familie Florizoone, de oprichters van het park, stellen voor dit unieke evenement hun grote collectie aan souvenirs beschikbaar. Er is ook veel foto- en videomateriaal te bezichtigen. Daarnaast is er ook een Wonderdepot met allerlei bewaarde objecten uit het Meli-Park.

De tentoonstelling is geopend van zaterdag 16 juli tot zaterdag 17 september, telkens van 10u tot 12u en van 14u tot 17u (gesloten op zondag). De expo gaat door in het gemeentehuis van De Panne (Zeelaan 21) en is een samenwerking tussen fans, de familie Florizoone en Meli NV. De toegang is gratis.

Via Facebook kan je laten weten of je de expo een bezoekje brengt. Met ons dossier over de geschiedenis van het Meli-Park kan je alvast helemaal in de stemming komen.

Gerelateerd nieuws

Expositie met herinneringen uit Meli-park

2 april 2013

Tentoonstelling laat je wandelen door Meli-Park

24 juli 2016

VMMa verkoopt aandelen Plopsaland

2 februari 2005

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020