Menukaart Prinsessia Restaurant bekend

Gepubliceerd op 25/11/2015 om 19:11

Vanaf zaterdag 5 december heeft Plopsaland De Panne er een nieuw restaurant bij: het Prinsessia Restaurant. Momenteel worden de laatste puntjes er op de i gezet, maar raakte bekend wat er zoal op de menukaart zal staan.

Na lang wachten is het binnenkort zover: de opening van het Prinsessia Restaurant in Plopsaland De Panne. Het wordt een klasserestaurant waar bezoekers aan tafel zullen bediend worden, allemaal in een chique en sprookjesachtig decor.

Het restaurant is op verschillende vlakken anders dan de andere restaurants in het park. Je wordt aan tafel bediend, moet op voorhand reserveren en ook de menukaart is uniek voor het Prinsessia Restaurant.

Als voorgerecht heb je keuze uit tomatenroomsoep met balletjes, wortel-pompoensoep en rundscarpaccio. Bij de hoofdgerechten heb je keuze uit kipfilet archiduc, vegetarische lasagne, gepocheerde zalm met bearnaisesaus en fishsticks (voor kinderen tot 6 jaar). De dessertenkaart bestaat uit chocolademousse, dame blanche en huisbereide pannenkoeken.

Het voorgerecht en hoofdgerecht kosten €19,95. Wil je er een dessert bij, dan betaal je €24,95. Bij de prijs is ook telkens één frisdrank inbegrepen. Je kan de menukaart hier raadplegen.

Sinds kort kan je een tafeltje reserveren in het restaurant: via e-mail (prinsessia@plopsa.be) en online. Late beslissers kunnen ook nog reserveren aan het onthaal van Plopsaland De Panne.

Het Prinsessia Restaurant is geopend vanaf zaterdag 5 december.

Gerelateerd nieuws

Dit jaar 12 evenementen in Plopsaland De Panne!

17 maart 2014

Plopsaland De Panne extra lang open tijdens kerstvakantie

8 november 2014

VMMa verkoopt aandelen Plopsaland

2 februari 2005

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020