Mogelijkheid tot uitbreiding van Plopsa Coo

Gepubliceerd op 11/01/2014 om 12:47

Volgens de Waalse krant L’avenir zou Plopsa Coo willen uitbreiden, dat meldt Tientotzes. Plopsa Coo heeft momenteel zijn maximale capaciteit bereikt en zou de omliggende gronden graag willen gebruiken om nieuwe attracties te bouwen.

Plopsa Coo, het Plopsa-park aan de beroemde Watervallen van Coo, zou de gronden die rondom het park liggen graag willen gebruiken voor een mogelijke uitbreiding van het park. Samia Moujane van Plopsa Coo meldt aan L’avenir dat het momenteel erg moeilijk is om nog nieuwe attracties toe te voegen in het park, aangezien het zijn maximale capaciteit heeft bereikt. Daarom bekijkt het pretpark momenteel de mogelijkheid om uit te breiden op de omliggende gronden.

Het park investeert deze winter vooral in de verbetering van het huidige terrein. Er zullen enkele wachtrijen overdekt worden zodat het aangenamer wachten is wanneer het slecht weer is. Er worden ook enkele paden opnieuw aangelegd.

Bovendien wil Plopsa Coo, in samenwerking met het bedrijf Wildpark, de zichtbaarheid van de dieren in het park vergroten. Sinds vorige zomer is een ritje in het Wildpark niet meer inbegrepen in een ticket voor Plopsa Coo en wordt het niet meer door Plopsa onderhouden. Men wil ook voor iedere diersoort een afzonderlijk gebied creëren.

Er is momenteel nog niets beslist over een uitbreiding van Plopsa Coo, maar voor de verdere ontwikkeling van het park zou het de beste oplossing zijn.

Bronnen: L'Avenir, Tientotzes

Gerelateerd nieuws

Classic van 10.000 Luchtballonnen te horen in Plopsa-parken

4 februari 2016

Het zomerse PlopsaFUN-magazine is er!

17 juli 2014

Plopsa Coo viert tiende verjaardag met K3

13 juli 2016

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020