Mogelijkheid tot uitbreiding van Plopsa Coo

Gepubliceerd op 11/01/2014 om 12:47

Volgens de Waalse krant L’avenir zou Plopsa Coo willen uitbreiden, dat meldt Tientotzes. Plopsa Coo heeft momenteel zijn maximale capaciteit bereikt en zou de omliggende gronden graag willen gebruiken om nieuwe attracties te bouwen.

Plopsa Coo, het Plopsa-park aan de beroemde Watervallen van Coo, zou de gronden die rondom het park liggen graag willen gebruiken voor een mogelijke uitbreiding van het park. Samia Moujane van Plopsa Coo meldt aan L’avenir dat het momenteel erg moeilijk is om nog nieuwe attracties toe te voegen in het park, aangezien het zijn maximale capaciteit heeft bereikt. Daarom bekijkt het pretpark momenteel de mogelijkheid om uit te breiden op de omliggende gronden.

Het park investeert deze winter vooral in de verbetering van het huidige terrein. Er zullen enkele wachtrijen overdekt worden zodat het aangenamer wachten is wanneer het slecht weer is. Er worden ook enkele paden opnieuw aangelegd.

Bovendien wil Plopsa Coo, in samenwerking met het bedrijf Wildpark, de zichtbaarheid van de dieren in het park vergroten. Sinds vorige zomer is een ritje in het Wildpark niet meer inbegrepen in een ticket voor Plopsa Coo en wordt het niet meer door Plopsa onderhouden. Men wil ook voor iedere diersoort een afzonderlijk gebied creëren.

Er is momenteel nog niets beslist over een uitbreiding van Plopsa Coo, maar voor de verdere ontwikkeling van het park zou het de beste oplossing zijn.

Bronnen: L'Avenir, Tientotzes

Gerelateerd nieuws

Veel nieuwtjes op de Plopsa Fanday

4 oktober 2012

2019 brengt heel wat nieuwe evenementen voor de Plopsa-parken

25 december 2018

Herfstvakantie lokte 135.000 bezoekers naar Belgische Plopsa-parken

6 november 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020