Op een mooie dag als vandaag konden we het niet laten om eens een bezoekje te brengen aan Plopsaland De Panne. Een hele dag zon, leuke attracties én natuurlijk de bouw van de Wickie-zone en het nieuwe Plopsa-theater!"> Op een mooie dag als vandaag konden we het niet laten om eens een bezoekje te brengen aan Plopsaland De Panne. Een hele dag zon, leuke attracties én natuurlijk de bouw van de Wickie-zone en het nieuwe Plopsa-theater!"> Op een mooie dag als vandaag konden we het niet laten om eens een bezoekje te brengen aan Plopsaland De Panne. Een hele dag zon, leuke attracties én natuurlijk de bouw van de Wickie-zone en het nieuwe Plopsa-theater!">

Mooi weer in de Wickie-zone van Plopsaland De Panne!

Gepubliceerd op 04/05/2013 om 16:44

Op een mooie dag als vandaag konden we het niet laten om eens een bezoekje te brengen aan Plopsaland De Panne. Een hele dag zon, leuke attracties én natuurlijk de bouw van de Wickie-zone en het nieuwe Plopsa-theater!

Wickie-zone (klik hier voor het uitgebreide dossier)
Na enkele sombere, regenachtige weken en maanden schijnt het zonnetje eindelijk over de werf van de Wickie-zone. Bij Plopsa profiteerde men van het mooie weer en is men bezig met de aanleg van het restaurant ‘Viking grill’. Ook aan de andere gebouwen in de zone is men druk aan het bouwen.

Bij ‘De grote golf’ is men al zo’n twee weken bezig met de bouw van de constructie voor de gedecoreerde rotsen. Her en der in de zone verschenen eerder al rotsen op kleine muurtjes, maar nu is men ook bezig met het bouwen van een drakar (een vikingboot) in het meer. De boot zou eerst een terras worden, maar op de huidige plan heeft het de functie van meet and greet-punt.

Plopsa-theater (klik hier voor het uitgebreide dossier)
Aan de achterkant van het nieuwe Plopsa-theater stonden al sinds vorige week stellingen. Nu is duidelijk waarom: men was bezig met het schilderen van de achterkant van het gebouw. De verf heeft dezelfde kleur als het Mayaland-gebouw.

Nieuwtjes
Afgelopen week vermeldden we al dat er in de Big en Betsy-hoeve nieuwe borden met info en foto’s van de dieren die er zitten, hangen. Nu hebben we er ook foto’s van.

Foto’s

Video’s

Gerelateerd nieuws

Nickelodeon-figuren maken Plopsaland De Panne onveilig

30 april 2018

Plopzone in een nieuw kleedje!

8 november 2006

Plopsaland De Panne uitverkocht op 13 september 2015

10 september 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020