Namen nieuwe attracties Holiday Park bekend

Gepubliceerd op 26/02/2016 om 17:41

De namen van de nieuwe attracties in Airshow ’71, het nieuwe themagebied in Holiday Park, zijn bekend: Wellenflug en Red Baron.

Het gebied in Plopsa’s Holiday Park dat tot twee jaar geleden door het leven ging als Bounty Tower Platz, zal vanaf komend seizoen de naam Airshow ’71 dragen. De ’71 verwijst naar 1971, het jaar waarin Holiday Park opende.

In het gebied komen drie nieuwe attracties. Eén daarvan, Sky Fly, werd afgelopen zomer reeds in gebruik genomen. Deze winter wordt er werk gemaakt van de thematisatie van het plein rond de attractie en de toevoeging van twee nieuwe attracties.

De nieuwe attracties zijn een kettingmolen (vermoedelijk van Wooddesign) en een Mini Jet (wellicht van Zamperla). De namen van de attracties zijn respectievelijk Wellenflieger en Red Baron. De al bestaande Balloon Race behoudt zijn naam en thema. Bij elke attractie zal een gethematiseerd attractiebord te vinden zijn.

In de nieuwe zone is er buiten de drie attracties ook plaats voor een horecapunt en een shop. Vanaf zaterdag 19 maart is Holiday Park opnieuw geopend, het nieuwe themagedeelte opent pas deze zomer.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Inwoners Haßloch beslissen over Plopsa-zwembad

24 mei 2016

Nieuwe kettingmolen in Holiday Park is gedecoreerd

19 september 2016

Foto’s van de nieuwigheden in Holiday Park!

3 april 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020