Niels Destadsbader en Gerard Joling op zoek naar nieuwe K3

Gepubliceerd op 17/06/2015 om 11:08

Dit najaar start op VTM de zoektocht naar de nieuwe K3. De inschrijving en zijn al een tijdje afgesloten en dus kan de zoektocht beginnen. Die zoektocht zal op televisie te zien zijn en gepresenteerd worden door Niels Destadsbader en Gerard Joling.

Enkele maanden geleden kondigden Karen, Kristel en Josje van K3 aan dat ze volgend jaar de fakkel doorgeven aan drie nieuwe meisjes. Ze deden een oproep aan vrouwen in Vlaanderen en Nederland om zich in te schrijven en zich in het K3 Zoekt K3-avontuur te storten. Meer dan 6000 meisjes deden dat ook, dat zijn er veel meer dan verwacht.

Wie van die 6000 ingeschrevenen uiteindelijk op het grote podium van de zoektocht zullen staan, weten we binnenkort. Wie wél al zeker zijn van een plaats op dat podium zijn Niels Destadsbader en Gerard Joling. Zij zullen de groots opgezette show namelijk presenteren.

Niels Destadsbader

Niels is van vele markten thuis: hij zingt, acteert en presenteert. Bij de fans van Amika is hij vooral bekend als Olivier. Hij was jarenlang één van de vaste wrappers van jongerenzender Ketnet tot hij vorig jaar de overstap maakte naar VTM, waar hij ondertussen al Dansdate presenteerde en, net zoals K3’tje Karen Damen, jurylid was in Belgium’s Got Talent.

Niels Destadsbader:
Ik ben heel enthousiast om bij VTM opnieuw zo’n grote entertainmentshow te mogen presenteren. Bovendien vind ik het een heel boeiende en unieke zoektocht. Het eerste festival dat ik als kind zelf meemaakte was Pennenzakkenrock en daar stond K3 op het podium. Toen al en nu nog steeds een fenomeen in Vlaanderen waar tal van kinderen mee opgegroeid zijn en waar bijgevolg ook ouders en grootouders het repertoire van kennen. Dat ik nu de host mag zijn van het programma dat hun opvolgsters zoekt, vind ik een hele eer. Ik ben razend benieuwd naar de kandidates en ben er zeker van dat ik niet de enige ben.


Niels Destadsbader en Gerard Joling (foto’s: VTM en SBS6)

Gerard Joling

De shows zullen naast Niels Destadsbader ook gepresenteerd worden door Gerard Joling, een bekende Nederlandse zanger en presentator. In het najaar van 2009 presenteerde hij samen met Koen Wauters de zoektocht K2 Zoekt K3, waarin gezocht werd naar een opvolgster voor Kathleen.

Karen, Kristel en Josje zijn overigens fan van Gerard Joling, zo blijkt in de aflevering Het huwelijk van Hallo K3 waarin hij zou optreden op het (uiteindelijk afgelaste) huwelijk van Josje.

Gerard Joling:
Het leuke van K3 Zoekt K3 is dat de meiden die winnen meteen verzekerd zijn van een fantastische carrière met uitverkochte concerten, albums en films. Ik heb gezien hoe fantastisch dit voor Josje uit heeft gepakt dus ik kijk er erg naar uit om dit samen met mijn Belgische medepresentator Niels Destadsbader te presenteren.

Op de Facebook-pagina van K3 Zoekt K3 kan je alle nieuwtjes als eerste ontdekken.

Bron: Studio 100

Gerelateerd nieuws

Hoogste brutowinst ooit voor Studio 100

15 augustus 2014

Samson & Gert Kerstshow in première gegaan in Plopsa Theater

23 december 2017

ROX en Mega Mindy dit najaar in één film

11 mei 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020