Niels Destadsbader geeft exclusieve avant-première in Plopsa Theater

Gepubliceerd op 08/02/2019 om 17:47

Het Plopsa Theater in De Panne mag binnenkort opnieuw een grote naam verwelkomen. Niels Destadsbader zal er in avant-première zijn nieuwe theatertournee voorstellen aan Plopsa-abonnees.

Na enkele uitverkochte concerten in het Sportpaleis trekt zanger en presentator Niels Destadsbader de komende maanden langs de Vlaamse theaters. Onder de noemer Niels Destadsbader in de kinderschoenen neemt hij zijn fans mee naar zijn kindertijd en brengt Niels z’n grootste hits. Sinds zijn deelname aan het VTM-programma Liefde voor Muziek veroverde Niels alle harten met hits als Verover mij en Gloria en bracht hij het album 30 uit.

Voor hij aan zijn nieuwe tournee In de kinderschoenen begint, houdt Niels halt in het Plopsa Theater in De Panne. Op vrijdag 26 april 2019 krijgen Plopsa-abonnementhouders en inwoners van de gemeenten De Panne, Koksijde en Veurne de nieuwe show in avant-première te zien.

Lees ook: Niels Destadsbader onthult tweede ster op Walk of Fame

Niels Destadsbader speelde eind vorig jaar voor twee volle Sportpaleizen

Tickets voor de exclusieve avant-première zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via de website van Plopsa en kosten 37,50 euro. Het evenement is enkel toegankelijk met een geldige Plopsa FunCard, BumbaCard of GoldCard en voor inwoners van De Panne, Koksijde en Veurne. Abonnees en inwoners mogen wel vergezellende personen meebrengen.

Niels Destadsbader is niet de enige topartiest die langskomt in het Plopsa Theater. In januari gaf Gers Pardoel er al een concert, later dit voorjaar vinden er nog opnames voor De Vlaamse Top 10 van MENT TV plaats. Ook het Kustschlagerfestival keert terug naar De Panne op woensdagen in september en in oktober staat The ABBA Story gepland. Sinds 2014 heeft Niels Destadsbader zijn eigen ster op de Walk of Fame voor het Plopsa Theater.

Gerelateerd nieuws

Clouseau start nieuwe concerttournee in Plopsa Theater

21 februari 2017

Vlaamse Top 10 keert terug naar Plopsaland De Panne

15 mei 2018

Carnaval met Kabouter Klus in Mayaland Indoor

4 maart 2017

Plopsa-parken presenteren tal van nieuwigheden deze zomer

20 juni 2019

Houten achtbaan Majaland Kownaty opent op 29 juni

17 juni 2019

K3 zorgt voor beste weekend ooit in Plopsa Indoor Coevorden

11 juni 2019

Niels Destadsbader onthult tweede ster op Walk of Fame