Niels Destadsbader geeft exclusieve avant-première in Plopsa Theater

Gepubliceerd op 08/02/2019 om 17:47

Het Plopsa Theater in De Panne mag binnenkort opnieuw een grote naam verwelkomen. Niels Destadsbader zal er in avant-première zijn nieuwe theatertournee voorstellen aan Plopsa-abonnees.

Na enkele uitverkochte concerten in het Sportpaleis trekt zanger en presentator Niels Destadsbader de komende maanden langs de Vlaamse theaters. Onder de noemer Niels Destadsbader in de kinderschoenen neemt hij zijn fans mee naar zijn kindertijd en brengt Niels z’n grootste hits. Sinds zijn deelname aan het VTM-programma Liefde voor Muziek veroverde Niels alle harten met hits als Verover mij en Gloria en bracht hij het album 30 uit.

Voor hij aan zijn nieuwe tournee In de kinderschoenen begint, houdt Niels halt in het Plopsa Theater in De Panne. Op vrijdag 26 april 2019 krijgen Plopsa-abonnementhouders en inwoners van de gemeenten De Panne, Koksijde en Veurne de nieuwe show in avant-première te zien.

Tickets voor de exclusieve avant-première zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via de website van Plopsa en kosten 37,50 euro. Het evenement is enkel toegankelijk met een geldige Plopsa FunCard, BumbaCard of GoldCard en voor inwoners van De Panne, Koksijde en Veurne. Abonnees en inwoners mogen wel vergezellende personen meebrengen.

Niels Destadsbader is niet de enige topartiest die langskomt in het Plopsa Theater. In januari gaf Gers Pardoel er al een concert, later dit voorjaar vinden er nog opnames voor De Vlaamse Top 10 van MENT TV plaats. Ook het Kustschlagerfestival keert terug naar De Panne op woensdagen in september en in oktober staat The ABBA Story gepland. Sinds 2014 heeft Niels Destadsbader zijn eigen ster op de Walk of Fame voor het Plopsa Theater.

Gerelateerd nieuws

Ketnet Musical keert terug naar Plopsa Theater

19 juni 2017

VTM-soap Familie krijgt ster op Walk of Fame

16 november 2016

FOX zendt finale Miss België live uit

11 november 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Niels Destadsbader onthult tweede ster op Walk of Fame