Niels Destadsbader onthult tweede ster op Walk of Fame

Gepubliceerd op 11/11/2014 om 20:44

Exact één week nadat Will Tura zijn ster op de Story Walk of Fame voor het Plopsa Theater onthulde, mocht ook Niels Destadsbader zijn ster onthullen. Daarna trad hij ook op tijdens het concert van Bandits.

Creatieve duizendpoot Niels Destadsbader mocht vandaag de tweede ster op de Story Walk of Fame in Plopsaland De Panne onthullen. Met een bezem veegde hij het zand van de ster op het pad voor het Plopsa Theater.

Niels Destadsbader:
De mensen van Studio 100 zijn erg belangrijk geweest bij de start van mijn loopbaan. Dat ze mij nu ook nog eens in de bloemetjes zetten op deze manier doet me veel plezier. En al eens gezien wie naast mij ligt? De grote Will Tura. Ik word er een beetje verlegen van.

Bandits & Co

Niels Destadsbader trad na de onthulling van de ster op tijdens het concert Bandits & Co in het Plopsa Theater. Naast zijn optreden gaven ook Bandits, Laura Tesoro, Laura Omloop en Sisters Only het beste van zichzelf op het podium. Enkele honderden fans genoten van een namiddag vol optredens en signeersessies.

Plopsaqua

We maakten van de gelegenheid gebruik om een kijkje te nemen bij Plopsaqua. Ook op deze feestdag werd er verder gewerkt aan onder andere de tegeltjes aan de muren van de inkomhal.

Nieuwtjes

Op 8 en 9 november maakte Sinterklaas voor het eerst zijn intrede in Plopsaland De Panne. Samen met zijn Zwarte Pieten bezoekt hij het park iedere zaterdag en zondag tot en met 7 december. Het park is natuurlijk volledig gedecoreerd met mijters en zakken vol speelgoed.

Iedere bezoeker krijgt aan de ingang van het park een winterse versie van de plattegrond. De nieuwigheden die je daarop vindt, lees je vanaf morgen in een apart artikel.

Foto's

 

Gerelateerd nieuws

Club Brugge viert Sinterklaas in Plopsaland De Panne

28 november 2012

Filip en Mathilde bezoeken Plopsaland De Panne

29 oktober 2006

Mayaland sluit vroeger op 11 januari 2014

28 december 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020