Nieuwe app laat je Heidi The Ride nu al virtueel beleven

Gepubliceerd op 15/04/2016 om 19:48

Plopsa heeft vandaag een nieuwe app gelanceerd die het mogelijk maakt om een virtueel ritje te maken in Heidi The Ride, de nieuwste achtbaan in Plopsaland De Panne.

Vanaf deze zomer heeft Plopsaland De Panne er een nieuwe attractie bij: houten achtbaan Heidi The Ride. Voor wie niet meer tot dan kan wachten om een ritje te maken, kan nu al een app downloaden en de rit virtueel maken.

Op de website heiditheride.com kan je de applicatie downloaden op je smartphone (zowel voor iOS als voor Android). Van zodra je de app hebt, hoef je enkel nog de Heidi The Ride-placemat te scannen in één van de restaurants in het park (of ze thuis te downloaden) voor het ritje begint.

Je kan kiezen om de rit vanuit de trein mee te maken of om de trein te volgen via een luchtshot. Kies je voor een ritje in de trein, dan kan je met behulp van twee pijltjes je plaats kiezen. De app maakt gebruik van Augmented Reality (AR), een techniek die iets toevoegt aan de realiteit.

Het eerste echte ritje van Heidi The Ride zal komende zomer plaatsvinden. Voor meer informatie over de attractie kan je terecht in ons dossier.

Plopsa werkte voor de app samen met Bazookas, het bedrijf dat eerder al de officiële Plopsa-website en parkapps ontwikkelde.

Gerelateerd nieuws

Heidi krijgt gezelschap van Peter in Plopsaland De Panne

31 december 2016

Plopsaland De Panne werkt binnenkort op groene stroom

24 mei 2017

Mayaland Indoor vanaf dit weekend opnieuw open

9 januari 2019

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020