Nieuwe app laat je Heidi The Ride nu al virtueel beleven

Gepubliceerd op 15/04/2016 om 19:48

Plopsa heeft vandaag een nieuwe app gelanceerd die het mogelijk maakt om een virtueel ritje te maken in Heidi The Ride, de nieuwste achtbaan in Plopsaland De Panne.

Vanaf deze zomer heeft Plopsaland De Panne er een nieuwe attractie bij: houten achtbaan Heidi The Ride. Voor wie niet meer tot dan kan wachten om een ritje te maken, kan nu al een app downloaden en de rit virtueel maken.

Op de website heiditheride.com kan je de applicatie downloaden op je smartphone (zowel voor iOS als voor Android). Van zodra je de app hebt, hoef je enkel nog de Heidi The Ride-placemat te scannen in één van de restaurants in het park (of ze thuis te downloaden) voor het ritje begint.

Je kan kiezen om de rit vanuit de trein mee te maken of om de trein te volgen via een luchtshot. Kies je voor een ritje in de trein, dan kan je met behulp van twee pijltjes je plaats kiezen. De app maakt gebruik van Augmented Reality (AR), een techniek die iets toevoegt aan de realiteit.

Het eerste echte ritje van Heidi The Ride zal komende zomer plaatsvinden. Voor meer informatie over de attractie kan je terecht in ons dossier.

Plopsa werkte voor de app samen met Bazookas, het bedrijf dat eerder al de officiële Plopsa-website en parkapps ontwikkelde.

Gerelateerd nieuws

Nieuwe waterzuiveringsinstallatie in Plopsaland opent deuren

2 juni 2010

De Vleermuis heropend na technisch defect

17 mei 2017

Overheid keurt milieueffectrapport Plopsaland goed

7 september 2016

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020